Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
yaklaşık 3 ay önce başladım karın hareketlerine yüksek yağ oranlarında karın çalışmak bence gereksiz..Merhaba süper olmuş . Günde kaç mekik çektin merak ettim karın eritmenin dışında sixpack ler çıkmış ortaya.. ve beslenmeyi nasıl gerçekleştirdin![]()
Yuksek yag oranda karin calismak gereksiz cumle yanlisarkadaşlar beslenmeyi söyleyim fakat kendi makro hesaplarınıza göre tekrar düzenleyin aynı şekilde uygulamanız size aynı sonuçları vermez..
kahvaltı 7 yumurta 50gr yulaf 30 gr yaban mersini 10 gr kuru üzüm
öğle-akşam 500 gr tavuk yanında salata
ayrıca 30 gr zeytinyağı içiyorum hergün
ara öğünler 1 yeşil elma 50-100gr leblebi besin alarak aldıklarım bunlar ek supplementte kullanıyorum..
Ayrıca yorumlarınız için teşekkürler..[DOUBLEPOST=1440111323][/DOUBLEPOST]
yaklaşık 3 ay önce başladım karın hareketlerine yüksek yağ oranlarında karın çalışmak bence gereksiz..
"bence" kelimesini kullandım bu demek oluyoki kişisel görüşüm, zaten birçok bileşik harekette karın kaslarımız aktive oluyo ayrıyetten karın çalışmaya ayrılacak vakitler daha iyi değerlendirilebilir. Eğer yaptığım hata olsaydı sonuç bu olmazdıYuksek yag oranda karin calismak gereksiz cumle yanlisYag oran ister 9 isyer 16-20 olsun calismali tum kaslari Nedeni ise kas kutle artarak yag yakimini kolaylasririr. Bu hatayi cok insan yapar tum kis karin calismaz mayista baslarda karin kas cikarsin
sonra cikmiyor derBu hataya dusulmemeli
Benim dusunceler bunlardir.
Dogru demissin"bence" kelimesini kullandım bu demek oluyoki kişisel görüşüm, zaten birçok bileşik harekette karın kaslarımız aktive oluyo ayrıyetten karın çalışmaya ayrılacak vakitler daha iyi değerlendirilebilir. Eğer yaptığım hata olsaydı sonuç bu olmazdıDenendi Onaylandı !
Bide dikkatimi çekti o avatar resmindeki omuz reelmi fenaymış![]()
Aynen o şekil her zaman gerekli değilmiş demek kiDogru demissinBen karin kas calismam mesala Barfiks ve bacak calismada karin calisiyor
Omuz orjinal![]()
VereyimAynen o şekil her zaman gerekli değilmiş demek ki
Helal o zaman omuz programını isterim![]()
kısmen haklısın ''bence'' tüm kaslar çalışılmalı ama zaten karın kası her harekette çalışıyor zaten bu adam deadlift , squat yapıyosa tamamdır karın kasının belli olmama sebebi yağ oranının yüksek olmasıYuksek yag oranda karin calismak gereksiz cumle yanlisYag oran ister 9 isyer 16-20 olsun calismali tum kaslari Nedeni ise kas kutle artarak yag yakimini kolaylasririr. Bu hatayi cok insan yapar tum kis karin calismaz mayista baslarda karin kas cikarsin
sonra cikmiyor derBu hataya dusulmemeli
Benim dusunceler bunlardir.