• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Benim Salondan Arkadas!!!

DinamiC dedi:
starspor dedi:
vucut guzel ona lafım yok ama kendi adıma konusuyorum bu tarzda cıplak resim görmek istemıyorum arkadaslar sızde tepkınızı belli edin aynen sızın gıbı salono bayan girdi resmı zor kacırdım :x

ee sende durmus resmimi inceliyodunda kacirmak zorunda kaldin :p :D şaka bi yana da evet hoş deil ben yazılan yazıyı okumak için giriyom direk resme bakmadan cunki midemi bulandırıyo buneya.Ama vucut guzel en bastada belirttim zatende hergün görünce olmuyor :D
Ama bi mahsuru olsaydı sanırım Adminler resmi silerlerdi...

ya tamam benım anlamadıgım neden cıplaklar giy abi donunu cekin :?

Neden insanlar yalan konuşmak zorunda kalıyor ????
Bu resim yabancı bir web sitesinden alınmış,adresi vermek istemiyorum reklam olmasın.Yalan konuşmaya ki benim salondan arkadaşım diyerekden buradaki milleti kandırmaya hiç gerek yok.Sadece çocuksu bir hareket olarak görüyorum.Unutmayın burayı ziyaret eden arkadaşlar başka adreslerede bakabilir.Unutmayın.....

gerekenin yapılmasını ümit ediyorum.....

Zuul dedi:
Neden insanlar yalan konuşmak zorunda kalıyor ????
Bu resim yabancı bir web sitesinden alınmış,adresi vermek istemiyorum reklam olmasın.Yalan konuşmaya ki benim salondan arkadaşım diyerekden buradaki milleti kandırmaya hiç gerek yok.Sadece çocuksu bir hareket olarak görüyorum.Unutmayın burayı ziyaret eden arkadaşlar başka adreslerede bakabilir.Unutmayın.....

gerekenin yapılmasını ümit ediyorum.....

zuul eyer karıstırmıyosan gercekten yapılan cok boyuk terbıyesızlık yalan konusmaya gerek yok :x

...

ANTALYADAN SLM BADY DEVAM... EVET ARKADAŞLAR BELKİ ÇIPLAK RESM KOYMASI ABES BELKİ AMA YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER DİYEDE BİR LAF VAR...ORTADA BİR EMEK VAR ONA SAYGI GÖSTERELİM BU SPORU İNSANLARA SEVDİRELİM.UMARIM O ARKADAŞDA BUNDAN SONRAKİ RESİMLERİNE BİRAZ DAHA DİKKAT EDER.

Re: ...

SELAMET dedi:
ANTALYADAN SLM BADY DEVAM... EVET ARKADAŞLAR BELKİ ÇIPLAK RESM KOYMASI ABES BELKİ AMA YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER DİYEDE BİR LAF VAR...ORTADA BİR EMEK VAR ONA SAYGI GÖSTERELİM BU SPORU İNSANLARA SEVDİRELİM.UMARIM O ARKADAŞDA BUNDAN SONRAKİ RESİMLERİNE BİRAZ DAHA DİKKAT EDER.

Ne var simdiki resimlerde ? genel olarak bakarsan forumdaki resimlere, aynisidir
"Ciplak" resimler dün cikartildi..

tamam yıyıdı öldur hakkını yeme fakat resımler yabancı steden alın mıs dıyolar...

starspor iddamda hala ısrarcıyım......
yabancı siteden alındı.İstersenizde yazabilirim.Alman içerikli bir site,ana dilimiz almanca olduğu için o siteyide bu site gibi çok iyi takip ediyorum.Kanıtsızda kesinlikle bu tür bir yaklaşımda bulunmazdım.Tmm vucut güzel olabilir ama ...........yanlış

DİYER taraftan ses cıkmadıgına gore haklısın sanırım ayıp site yonetıcılerı ne dıyo bu konu hakkında onlarında sesı cıkmadıya tepkılerını bellı etsınlşer bence her onune gelen herkezın resmını koyar.bende dexterin resmını koyayım barı cok severım :badgrin:

arkadaslar boyle bir iddaniz varsa bana pm atin eger hakkikaten yabanci siteden alinmissa geregi yapilir...

ZUUL yollayacaksın kardesım o zaman stenın adresını bakacaklar geredının yapılacagı soylenıyor

yolal tabı kım tutar senı zuul senden kacarmı :D

Hmmm Görmüş olabilirim.......
Salı,pazar hariç hergün oradayım......
zaten topu topu 2 ıilaçcı var o salonda :D

dedıgım gıbı samsunlular ıstıla etmıs forumu ne yaparsın herkes tanıdık cıkıyo dinamic :D zuul aykut deyıl yazmısın anlamadım :?:

KONU disi konusuyorsunuz.
Kisisel mesaji kullanin.

Gereksiz mesajlar silindi.

Back
Yukarı