• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Benim Vucut Resimlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Man40
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Man40

Üye
Bu Resimler Antramana Bashlamadan Once Cekin Fazla Sisik Deyilim Burda Kismetse En Yakin Zamanda O Resimleride Koycam

Bu Vicut Iki Yil Icinde Oldu TAMAMEN DOGAL
Yas:17
Boy:1.75
Kilo:74
En Kisa Zamanda Daha Cok Resim Koymaya Bakcam. Bicepsimde Gercekten Sorun Var Kismetse Oda Duzelcek Vakitle. Bu Dunyada Olmucak Deye Birsey Yok :D

ii güzelde o atletide çıkarsaydın da daha ii görseydik olmaz mıydı?Şu anlık herşey yolunda gidiyor.Yanız ben (görünen taraflarından) bicepslerinde bi eksiklk var gibi hissettim.Kanatların güsel yalnız.Yaş,boy,kilo vs. şeyleri de söleyerek kendini tanıtırsan daha ii olur..

gayet guzel calısmaya devam ama bicepslerin kısa curl hareketlerinde barı yada dumbell ı sonuna kdr indirirsen bu sorun da ortadan kalkar

Man40 dedi:
Bu Resimler Antramana Bashlamadan Once Cekin Fazla Sisik Deyilim Burda Kismetse En Yakin Zamanda O Resimleride Koycam

Bu Vicut Iki Yil Icinde Oldu TAMAMEN DOGAL
Yas:17
Boy:1.75
Kilo:74
En Kisa Zamanda Daha Cok Resim Koymaya Bakcam. Bicepsimde Gercekten Sorun Var Kismetse Oda Duzelcek Vakitle. Bu Dunyada Olmucak Deye Birsey Yok :D

Moderator arkadaslardan istedigim en son yolladigim mesaj'i silmeleri biraz karsitirdim galiba :)) Bu arada Duzelt Butonu nerde ???

Cok iyi yoldasin Tricepslerini begendim - gögüsler sanki biraz geride ?

Basarilarinin devamini dilerim

Man40 dedi:
Moderator arkadaslardan istedigim en son yolladigim mesaj'i silmeleri biraz karsitirdim galiba :)) Bu arada Duzelt Butonu nerde ???

Done ;)

Duzelt butonunu cikardik - nedenine gelince bazilari resimlerini ekliyorlar positif elestiri olmayinca resimleri cikartiyorlar... sonuc olara konu bozuluyor-

dostum göğüslerine pek yönelmiyorsun herhalde
diğer bölgelerine diyecek lafım yok
tebrik ederim başarılarının devamını dilerim

vücut zaten süperde yasi göz önünde bulundurulunca daha da bir süperlesiyor... bu arada yeni resimler var mi man40?

Yaşa göre harika. Tebrik ederim arkadaşım yağsız güzel, atletik bir vücut. Biceps hareketlerini tam yaparsan zamanla gelişip dolacak ve boşluk azalacaktır. Başarılar dilerim.. :) (Flexorun Talebesi)

Back
Yukarı