Arkadaslar ben haftanın 6 günü spora gidiyorum . Her antreman giriş ve çıkışı Gaspari Nutrition protein alıyorum. Vücut tipim Mezomorf vücut tipi . Fit ama çok zor gelişiyo metabolizmam çok hızlı . Ne cok zayıfım ne cok iri . Fit durumdayım . Kaslarım salondaki diğer kişilere nazaran parçalı . Dışardan cok iyi gözüküyo iri gözüküyo ama ölçüm yapınca mesela kol 35 cm ve ben 4 aydır bu işi yapıyorum 1 aylık cocugun kolu 35 cm oldu . Hocama neden diye sorunca onların vücudu etli senin kasların parçalı cevabını veriyor. Kullandığım supplement'la bi alakası varmı . Aminoasit mi kullansam . Yada başka bişeymi. Yada antremanımdamı bi sorun var. Arkadaslarım antremanımın cok ağır oldugunu soyluyorlar o kadar hafifte girmiyorum ... Çıkmazdayım bi akıl verin lütfen 
kafa_ duh
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:31 ----------
Arkadaslar bumu sizin yardımınız. Bu bölümde en az 100 kişi var şuan :S

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:31 ----------
Arkadaslar bumu sizin yardımınız. Bu bölümde en az 100 kişi var şuan :S