bent over row mu barfix mi ?

Slm Arkadaslar.Sizce kanatları hangisi daha iyi çalıştırır.Daha fazla gücü arttırır.Yardım olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

makinan yoksa barfiks çekebilirsin. kilon azsa kapılara takılan barfiks düzenekleri işini görecektir.

Peki halter veya dumbella hangi hareketleri uygulayabilirim.Sadece kası çalıştırması için değil aynı zamandada güç içinde bir hareket ?

bent over row gücünü de arttıracaktır.

Barfix mutlaka yapılması gerek temel harekettir. Yapılamıyorsa alışana kadar lat. makinede yapılması gerek.

Kanat antrenmanına ikisi de gider ama barfiks sonrasına close grip lat pull downla kanatta çok iyi gerilim sağlanır

close grip lat pull down için bizim salonda bi aparat yok bende youtube da araştırdım düz barı eller içe bakacak şekilde tutup hareketi düz bar ile yapıyolar bi sıkıntısı yok dimi barla yapmanın hareketi.

Barfiks programımda var kanatlarda gerilimi sağlamak için nizami çekiyorum önce geniş tutuş sonra dar olarak ama nizami çekince 5,6 tane anca çekebiliyorum evde çalıştığım için lat yapamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz

Bence evde çalışıyorsan sadece barfiks yap sayıyı artırmaya çalış..

bir antrenmanda barfikse ağırlık verirsin bir antrenmanda bent over barbell rowing e ağırlık verirsin olur biter. İkisi de gerekli hareketler. Mesela bir idmanda bent over barbell - makarada lat pull down - one arm cable row - long pulley extension. Bir idmanda da barfiks hem enseye hem öne çekiş - t-bar rowing - one arm dumbell rowing gibi....

Back
Yukarı