• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Berkay Türkkan(BBG Army) # 3 Senelik Evrim Hikayesi # Ektomorf # Motivasyon

Kapak Fotoğrafı.png

Öğünlerimi ve antrenmanlarımı paylaşıyorum!

Snapchat üzerinden "turkkanberkay" kullanıcı adıyla öğünlerimi ve fitness ile alakalı yaptıklarımı günlük olarak paylaşmaya başlıyorum.

Gün içerisindeki öğünlerime, cheat meallerime, antrenmanlarımdan görüntülere, antrenman dışı görüntülere ve kendimle ilgili farklı birçok noktaya yer vereceğim.

"Bu adam gün içerisinde ne yapıyor?" diyenleri bekliyorum.

Güçlü kalın!

Bence kusursuz gelişim. Çünkü 1 yıllık konunu hatırlıyorum. Facebookda da karşıma çıkmıştı senin grubun şaşırmıştım. Ciddi anlamda gelişim gösterdin. Yaptığın videolar da başarılı ve bilgilendirici videolar. Sana yakışıyor diyebilirim.

Steroid kullanılıp kullanılmaması ile ilgili ısrarla mesaj atıp polemik çıkarmak isteyen üyelere gerekli uyarılar verilip ceza puanına göre işlem yapılacaktır...

Berkay Hoca'yı uzun zamandır takip ediyorum. Sadece buradan değil sosyal mecralardan da. Beslenmesine antrenmanına ne kadar önem verdiğini ne kadar zaman ve para harcadığını görüyorum. Bununla beraber insanlarla karşılık beklemeden bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. Aynı zamanda da mühendislik öğrencisi. Spor düzeni olmayan beslenme düzeni olmayan hareketleri doğru yapmayan arkadaşlar da steroid supplement bilmem ne laf söylüyor. Bu yazıyı okuyan arkadaşlara tavsiyem ben yapamadıysam o da yapamaz demek yerine ben neden yapamıyorum ya da neyi eksik yapıyorum diye kendinizi sorgulayın. İnsanlara çamur atmayın. Berkay bey siz çizginizi bozmadan devam edin çok başarılısınız. Umarım herşey gönlünüzce olur. Güçlü kalın :)

Steroid le bile bu vucudun yanina yaklasamayan bir dunya insan var. Yazilarini paylasimlarini takip edenler bu konuda samimi oldugunu da anlar zaten. Tebrik edip feyz almakta bir erdemdir. Bu kadar sabir ve irade cok nadir bulunur. Karsiliginida alacaktir. Helal olsun..

Berkay Hoca'yı uzun zamandır takip ediyorum. Sadece buradan değil sosyal mecralardan da. Beslenmesine antrenmanına ne kadar önem verdiğini ne kadar zaman ve para harcadığını görüyorum. Bununla beraber insanlarla karşılık beklemeden bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. Aynı zamanda da mühendislik öğrencisi. Spor düzeni olmayan beslenme düzeni olmayan hareketleri doğru yapmayan arkadaşlar da steroid supplement bilmem ne laf söylüyor. Bu yazıyı okuyan arkadaşlara tavsiyem ben yapamadıysam o da yapamaz demek yerine ben neden yapamıyorum ya da neyi eksik yapıyorum diye kendinizi sorgulayın. İnsanlara çamur atmayın. Berkay bey siz çizginizi bozmadan devam edin çok başarılısınız. Umarım herşey gönlünüzce olur. Güçlü kalın :)
Aynen kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ya bunlarınki de o hesap

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son cümle benim için çok anlamlı oldu, çok teşekkür ederim :)

Steroid le bile bu vucudun yanina yaklasamayan bir dunya insan var. Yazilarini paylasimlarini takip edenler bu konuda samimi oldugunu da anlar zaten. Tebrik edip feyz almakta bir erdemdir. Bu kadar sabir ve irade cok nadir bulunur. Karsiliginida alacaktir. Helal olsun..

İstanbul trafiği ve bu konu sabır konusunda bana ciddi derecede yardımcı oldular :)

Nisanda yarışa katılacak mısın ?

Katılmayacağım. Okulumu bu dönem bitiriyorum.

Back
Yukarı