• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Berkay Türkkan(BBG Army) # 3 Senelik Evrim Hikayesi # Ektomorf # Motivasyon

Hakan Demiray'la dün yaptığımız toplantı sonucu FitSharp ailesine katıldım.

11004718_10152823216418801_128551230_n.jpg

BBG Army oluşum dandik olmuş ama gelişim, fotoğraflar güzel.

I believe in Fitness

Testosteron oranımı daha önce hiç ölçtürmedim, nasıl bakıldığına dair bir fikrim de yok açıkçası. Düzenli olarak sadece kan tahlili yaptırıyorum, onun dışında herhangi bir teste girmiyorum kontrol amaçlı.

Kollarım dışında vücut ölçülerimi takip etmiyorum şu an. Kol meraklısı olduğumdan değil de diğer bölgeleri nizami şekilde ölçtüremediğim için bilgi veremiyorum. Anneme ölçtürdüğümde X + 5 çıkan omzum kız arkadaşıma ölçtürdüğümde X çıkıyor mesela :) Birkaç hafta önce ölçtüğümde sağ kolum 43.5 , sol kolum 43 civarındaydı (Bunu yazarken bile emin olamadım, tekrar bakmam gerek). Boyum 1.87 bu arada.
Testonu hic olcturmedigini, nasil olculecegini bilmedigini, sadece kan tahlili yaptırdığıni yazmissin, önceki mesajlarini okurken dikkatimi cekti.
acikcasi bu kadar iddialı paylaşımlarda bulunup artık bu isi profesyonel olarak yapmaya baslayan birinden böyle bir mesaj okumak şaşırttı beni. Testoya baktirmak için kan tahlili dışında ekstra birsey lazim degil, sadece yapilacak testler listesinde serbest ve total testosteron seceneklerini de isaretliyor doktor, tahlil raporunda digerleriyle birlikte o da cikiyor.
bu kadar basit birseyden haberin olmamasi senjn profesyonellik iddianla ilgili bende suphe yaratti.[DOUBLEPOST=1433399000][/DOUBLEPOST]
Testosteron oranımı daha önce hiç ölçtürmedim, nasıl bakıldığına dair bir fikrim de yok açıkçası. Düzenli olarak sadece kan tahlili yaptırıyorum, onun dışında herhangi bir teste girmiyorum kontrol amaçlı.

Kollarım dışında vücut ölçülerimi takip etmiyorum şu an. Kol meraklısı olduğumdan değil de diğer bölgeleri nizami şekilde ölçtüremediğim için bilgi veremiyorum. Anneme ölçtürdüğümde X + 5 çıkan omzum kız arkadaşıma ölçtürdüğümde X çıkıyor mesela :) Birkaç hafta önce ölçtüğümde sağ kolum 43.5 , sol kolum 43 civarındaydı (Bunu yazarken bile emin olamadım, tekrar bakmam gerek). Boyum 1.87 bu arada.
Testonu hic olcturmedigini, nasil olculecegini bilmedigini, sadece kan tahlili yaptırdığıni yazmissin, önceki mesajlarini okurken dikkatimi cekti.
acikcasi bu kadar iddialı paylaşımlarda bulunup artık bu isi profesyonel olarak yapmaya baslayan birinden böyle bir mesaj okumak şaşırttı beni. Testoya baktirmak için kan tahlili dışında ekstra birsey lazim degil, sadece yapilacak testler listesinde serbest ve total testosteron seceneklerini de isaretliyor doktor, tahlil raporunda digerleriyle birlikte o da cikiyor.
bu kadar basit birseyden haberin olmamasi senjn profesyonellik iddianla ilgili bende suphe yaratti.

Steroid asla ve asla kullanmayın organların iflasını saglayan bir numaralı düşman dır hiç bir ilaç yoktur ki vucuda zarar vermesın varsa böyle bir ilaç adını yazın

Sent from my tag heuer lınk using Tapatalk

Steroid asla ve asla kullanmayın organların iflasını saglayan bir numaralı düşman dır hiç bir ilaç yoktur ki vucuda zarar vermesın

Sent from my tag heuer lınk using Tapatalk

Fitness'a 19 yaşında başladım. Protein tozu kullanmaya ise sporda 3. ayımı doldurduktan sonra başladım. İlk sene sadece whey ile devam ettim, daha sonra yavaş yavaş supplement eklemeleri yapmaya başladım.

Hocam bende uzun zamandır antrenman yapıyorum ama kafam da tek bir soru var onu yanıtlarsanız sevinirim ben sabah spor salonuna gidiyorum saat 7 de . saat 5.30 kalkıyorum ve haliyle kahvaltı yapamıyorum o yüzden bir ölçek protein tozu ve 3 gr kreatin alıyorum ve spordan hemen sonrada bir ölçe protein ve 3 gr kreatin alıyorum bu doğru bir kullanımmıdır ? yoksa sabah sadece kreatin alıp antrenman sonrası mı protein tozu ve kreatin almalımıyım ?

Back
Yukarı