Berkay YAŞACAN cutting start 25.07.15

25.07.17 KG : 99,6
Merhaba,yaklaşık 1 yıldır bulktayım,cut'a start vermenin vakti geldi.
Burada antreman,beslenme,supplement,kardiyolarımı ve yaptıklarımı yazıcam cut yapacaklar için ufaktan bi rehber olur.

Sabah aç karnına 1000 mg c vitamini, 250 mg kafein 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı alıp 1 saat hafif yürüyüşe çıkacağım.
Kardiyo'dan dönünce 30 dakika içerisinde 3 tam 4 beyaz yumurta , biraz maydanoz , 5 ceviz ve yeşil çay alacağım kardiyo sonrası öğüne karb eklemeyeceğim.

3 saat sonrası 100 gr basmati ile 150 gr light ton yedikten sonra 1,5 saat bekleyip antremana gideceğim. Ant öncesi 400 mg kafein,5mg arjinin
Antreman sonrası öğünümde 10 mg glutamine 150 gr, 150 gr 2 öğün tavuk,et,balık olur yağsız şekilde kullanırsam hindistan cevizi yağı kullanırım öğünlerin yanına mutlaka 20-25 gr ceviz,çiğ badem eklerim yatmadan öncede 5mg arjinin 5 mg glutamine

Şuanlık planlarım bugünden itibaren başlayacağım cheat durumu formuma göre günlük yaptığımı yorumda güncelleyip ayrıntılı anlatacağım.

25.07.17 KG : 99,6
Merhaba,yaklaşık 1 yıldır bulktayım,cut'a start vermenin vakti geldi.
Burada antreman,beslenme,supplement,kardiyolarımı ve yaptıklarımı yazıcam cut yapacaklar için ufaktan bi rehber olur.

Sabah aç karnına 1000 mg c vitamini, 250 mg kafein 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı alıp 1 saat hafif yürüyüşe çıkacağım.
Kardiyo'dan dönünce 30 dakika içerisinde 3 tam 4 beyaz yumurta , biraz maydanoz , 5 ceviz ve yeşil çay alacağım kardiyo sonrası öğüne karb eklemeyeceğim.

3 saat sonrası 100 gr basmati ile 150 gr light ton yedikten sonra 1,5 saat bekleyip antremana gideceğim. Ant öncesi 400 mg kafein,5mg arjinin
Antreman sonrası öğünümde 10 mg glutamine 150 gr, 150 gr 2 öğün tavuk,et,balık olur yağsız şekilde kullanırsam hindistan cevizi yağı kullanırım öğünlerin yanına mutlaka 20-25 gr ceviz,çiğ badem eklerim yatmadan öncede 5mg arjinin 5 mg glutamine

Şuanlık planlarım bugünden itibaren başlayacağım cheat durumu formuma göre günlük yaptığımı yorumda güncelleyip ayrıntılı anlatacağım.
Dostum merhaba kafeini nasıl alıyorsun supplement olarak mı nereden temin ettiğini paylaşabilir misin

Dostum merhaba kafeini nasıl alıyorsun supplement olarak mı nereden temin ettiğini paylaşabilir misin

2,5 tatlı kasıgı nescafe goldda 200 gr kafein var
Ant öncesi proteinocean pre workout kullanıyorum güzel ürün ama fiyatı pahalı gelebilir normal şartlarda kullanmazdım ama sponsorluktan geldi kullanıyorum yoksa nescafe gold hem iyi hem ucuz

C vitamini konusunda tecrübenizi aktarırmısınız
Kortizolu düşük tutuyoryani anti katabolik bir etkisi var ben definasyon döneminde sürekli güncel tuttuğum supplementlerden birisi fiyatıda gayet uygun bence tavsiye ederim kesinlikle

Biraz bilgi veriyim cutting hakkında nasıl gittiği hakkında güncelleme yapayım,
Ağırlıklarımda bi değişim görmedim şuana kadar,karbonhidrat şuan bayağı düşük seviyelere çektim 3-4 idman yapamamıştım dövme yaptırdığımdan dolayı ve beslenmede aksaklıklar yaşamıştım bu yüzden biraz su topladı vucudum her şeye rağmen yinede memnunum.
Kilo güncel olarak 95,7 yağ oranı hakkında bi fikrim yok
Sabah kardiyolarım devam ediyor antreman sonrası 15 dk hitt kardiyo dikey bisiklette yapıyorum
Pazar günü burdura taşınacağım üniversiteden dolayı,yolculuk,yurt ayarlama,kayıtlar derken spor salonu bulmakta zorluk çeker miyim bilmiyorum burdur ufak bir yer.
Forumla çok fazla ilgilenemiyorum fakat instagram'da antremandan viodeler,günlük öğünlerimi,yaptığım bazı stratejileri paylaşıyorum oradanda merak eden kişiler takip edebilir instg: berkay.yasacan
Şimdilik bu kadar arkadaşlar,instagram'dan merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim
https://i.hizliresim.com/Ma9p7k.jpg şöyle sırttan bi fotoğraf güncelleme olsun

https://i.hizliresim.com/EyVMYB.jpg
Sabah sabah form kontrolü yaptım.
Ispartaya yerleştim su topladım kilomu bilmiyorum tartım için pil almayı unutmuşum yarışma hazırlık başlayış tarihim 1 ekim olucak şuan başlamak isterdim ama evimde şuan bıçak dahi yok.
Sabah kardiyoları için kondisyon bisikleti alacağım ısparta sabahları çok soğuk ısınmam gerçekten zor olur dışarıda nabızı zor yakalarım.
Yaklaşık 24-26 haftalık bi hazırlık olucak elimden gelen çabayı vereceğim podyumda savaşmak için.
Bu 1 haftalık sürede beslenme alışverişim,supplementlerim,kondisyon bisikletini alıp 1 ekimde kusursuz bi startla başlayacağım güzel bi sonuç çıkacağına eminim.
Yarışma hazırlığını berkay.yasacan instagramdan takip edebilirsiniz burayıda 2 4 haftadan bir güncelleyeceğim

Back
Yukarı