murattekno
Üye
selamlar spora haftada 3 gün, 3 aydır gidiyorum bazen kaçırsamda genel olarak gitmeye çalışıyorum 9 hareketli bir fb sistemi uyguluyorum, protein alımım yeterli değil diye protein tozu almıştımi geçenlerde indirim var diye glutamin ve glukazamin aldım ama sanırım bunlar çok da gerekli değil miş, bana spor salonumda söylenen tek etkili suplement kreatnin bende aliemde saç dökülmesi var diye kullanmak istemiyorum, şimdi benim kilo 83 boy 180, yağ oranım 20lerde ben szice takviye ve suplemet olarak ne kullanmalıyım? memnun kaldığınız ve beni de etkileyebilecek neelr var?
birde meraktan şunuda sorayım gerçekten glutamin işe yaramıyor mu? para verdik sonuçta kullanırım ama boşa kullanmak da üzer beni(glukazamini eklemelrde ağrı oluyor ve menüsküs zedelenmesi var diye aldım belki faydası olur diye)
birde meraktan şunuda sorayım gerçekten glutamin işe yaramıyor mu? para verdik sonuçta kullanırım ama boşa kullanmak da üzer beni(glukazamini eklemelrde ağrı oluyor ve menüsküs zedelenmesi var diye aldım belki faydası olur diye)