Merhabalar arkadaşlar 1.5 Yıldır Salon Sporuyla İlgileniyorum ve 1 haftadır Yüksek ağırlıklı kardio ve vicut geliştirme yapıyorum
Pazartesi VG
Salı Kardio
Çarşamba VG
Perşembe Kardio
Cuma VG
Cumartesi Kardio
Pazar OFF
Şeklinde idmanlarımdan memnunum gayet iyi gidiyor ama beslenme doğru olmazsa istediğinizi elde edemezsiniz yani kısacası siz vicudunuza istediğini vermezseniz vicutta size istediğinizi vermeyecektir. Benim sizden istediğim bana en uygun beslenme programını hazırlamamda yardımcı olmanız küçük önerilerde bulunmanız 110 kilodan 72 kiloya düştüm ve boğazıma aşırı derece düşkünüm
küçük iştah kapatıcı öneriler beslenme programı vesaire
Yağ Oranım Voit Koşu Bandına Göre 12.8
Pro Fitness Eliptik Bisiklete Göre 23 a32
Kilom 72 Boyum 1.80 ve 18 Yaşındayım Önerilerinizi Bekliyorum Allaha Emanet Olun Saygılar
Pazartesi VG
Salı Kardio
Çarşamba VG
Perşembe Kardio
Cuma VG
Cumartesi Kardio
Pazar OFF
Şeklinde idmanlarımdan memnunum gayet iyi gidiyor ama beslenme doğru olmazsa istediğinizi elde edemezsiniz yani kısacası siz vicudunuza istediğini vermezseniz vicutta size istediğinizi vermeyecektir. Benim sizden istediğim bana en uygun beslenme programını hazırlamamda yardımcı olmanız küçük önerilerde bulunmanız 110 kilodan 72 kiloya düştüm ve boğazıma aşırı derece düşkünüm

Yağ Oranım Voit Koşu Bandına Göre 12.8

Pro Fitness Eliptik Bisiklete Göre 23 a32
Kilom 72 Boyum 1.80 ve 18 Yaşındayım Önerilerinizi Bekliyorum Allaha Emanet Olun Saygılar