Jake Tyler
Üye
Selamun Aleyküm ;
Hiç body yapmadım. 1 Hazirandan beri diyetteyim ve gözle görülür bir şekilde kilo verdim inceldim.. Ramazan boyunca oruç tutucam ve iftar sonrası yürüyüş yapıcam..evde birkaç mide karın egzersizi yapıcam.. Ramazandan hemen sonra body'e başlıcam.. Şimdiden beslenme düzenimi oluşturmak ve ramazan sonrasında hemen başlamak istiyorum.. Profesyonel birşey olsun istiyorum..
Şuan forumda gördüğüm beslenme şekillerine dayanarak şöyle bir beslenme programı yazdım ama çok hata olduguna eminim.. Sizlerin yorumlarıyla düzenlemek ve profesyonel bir şekle getirmek istiyorum.. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var..
Cevap veren herkes'e çok teşekkür ederim..
Hiç body yapmadım. 1 Hazirandan beri diyetteyim ve gözle görülür bir şekilde kilo verdim inceldim.. Ramazan boyunca oruç tutucam ve iftar sonrası yürüyüş yapıcam..evde birkaç mide karın egzersizi yapıcam.. Ramazandan hemen sonra body'e başlıcam.. Şimdiden beslenme düzenimi oluşturmak ve ramazan sonrasında hemen başlamak istiyorum.. Profesyonel birşey olsun istiyorum..
Şuan forumda gördüğüm beslenme şekillerine dayanarak şöyle bir beslenme programı yazdım ama çok hata olduguna eminim.. Sizlerin yorumlarıyla düzenlemek ve profesyonel bir şekle getirmek istiyorum.. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var..
1. Öğün
100 Gram Lifalif Ve Süt.
50 Gram Light Peynir.
50 Gram Lor Peyniri ve 2 Yumurta Beyazıyla Yapılmış , Omlet.
1 Haşlanmış Yumurta.
2 Domates 2 Salatalık 2 Biber. ( Bunları fazla tüketebilirim )
1 Çay Kaşığı Bal - 1 Çay Kaşığı Tahinpekmez.
2-3 Bardak Çay veya 1 Bardak Yeşil Çay.
1 Dilim Veya Yarım Dilim Tam Tahıllı Ekmek.
2. Öğün
1 Tane Muz.
1 Tane Elma.
3. Öğün
50 Gram Haşlanmış Göğüs.
Bol Salata ( Yağsız )
4. Öğün
50 Gram Haşlanmış Göğüs
Bol Salata ( Yağsız )
100 Gram Az Yağlı Bulgur Pilavı
5.Öğün
100 Gram Haşlanmış Göğüs
Bol Salata ( Yağsız )
100 Gram Az Yağlı Bulgur Pilavı
Bir Tabak Sebze Yemeği.
100 Gram Light Yoğurt.
6.Öğün
1 Dolu Tabak Meyve.
Yatmadan Hemen Önce 1 Bardak Light Süt.
Cevap veren herkes'e çok teşekkür ederim..