Beslenme şeklime yorum yaparmısınız?

Selamun Aleyküm ;

Hiç body yapmadım. 1 Hazirandan beri diyetteyim ve gözle görülür bir şekilde kilo verdim inceldim.. Ramazan boyunca oruç tutucam ve iftar sonrası yürüyüş yapıcam..evde birkaç mide karın egzersizi yapıcam.. Ramazandan hemen sonra body'e başlıcam.. Şimdiden beslenme düzenimi oluşturmak ve ramazan sonrasında hemen başlamak istiyorum.. Profesyonel birşey olsun istiyorum..

Şuan forumda gördüğüm beslenme şekillerine dayanarak şöyle bir beslenme programı yazdım ama çok hata olduguna eminim.. Sizlerin yorumlarıyla düzenlemek ve profesyonel bir şekle getirmek istiyorum.. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var..

1. Öğün

100 Gram Lifalif Ve Süt.
50 Gram Light Peynir.
50 Gram Lor Peyniri ve 2 Yumurta Beyazıyla Yapılmış , Omlet.
1 Haşlanmış Yumurta.
2 Domates 2 Salatalık 2 Biber. ( Bunları fazla tüketebilirim )
1 Çay Kaşığı Bal - 1 Çay Kaşığı Tahinpekmez.
2-3 Bardak Çay veya 1 Bardak Yeşil Çay.
1 Dilim Veya Yarım Dilim Tam Tahıllı Ekmek.

2. Öğün

1 Tane Muz.
1 Tane Elma.

3. Öğün

50 Gram Haşlanmış Göğüs.
Bol Salata ( Yağsız )

4. Öğün

50 Gram Haşlanmış Göğüs
Bol Salata ( Yağsız )
100 Gram Az Yağlı Bulgur Pilavı

5.Öğün

100 Gram Haşlanmış Göğüs
Bol Salata ( Yağsız )
100 Gram Az Yağlı Bulgur Pilavı
Bir Tabak Sebze Yemeği.
100 Gram Light Yoğurt.

6.Öğün

1 Dolu Tabak Meyve.
Yatmadan Hemen Önce 1 Bardak Light Süt.

Cevap veren herkes'e çok teşekkür ederim..

Bu beslenme programini hangi amaca hizmet etmesi icin kullanmayi dusunuyorsun? Hedefini belirtirsen.

Ramazan arkasından hemen body'e başlamak istiyorum.. Az yağ alarak profil resmimdeki abi tarzı birşey olmak istiyorum.. Hedef'im sean faris tarzı bir vucud.. yani kilo almam gerekiyor galiba.. şuan boyum 1.77 kilom 73 ramazan sonrası 73 kalırsam.. kilo alarak yağ almıyarak bodey'e başlamak istiyorum.. yeterince açıklıyıcı oldumu bilmiyorum..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:12 ----------

Evet bunu yazmamam çok saçma olmuş.Ne için besleniyorum belli değil.. Konuyu okuyanlar inşallah buraya bakar..

Yaş 18
Boyum 1.77
Kilo 73

Ve hacimli bir büyüme istiyorum..Ancak vucud yağ oranımıda sabit tutmak veya düşürmek istiyorum.. Kendime hedef bir vucud sorarsanız kesinlikle ;

http://goo.gl/IZGmr : Sean Faris
http://goo.gl/xaSAu : Vin Diesel

Yani yağsız ve hacimli bir gelişim istiyorum.

Yani bir tur bulk pesindesin hacim kazanmak istiyorsun. Genel mantik olarak guzel beslenme programi, meyve gunduze tasinabilir. Sabah acilis bal, pekmez konabilir. ara ogunlere kuruyemis eklenebilir. TEk yonlu beslenmemek adina kirmizi et, balik tavuk eti ile kombine edilmeli.

Hesaplamadim ama protein kilo basina 1.8-2.2 gr araliginda, karbonhidrat ise 3 -4 gr, yag 0.5 - 1 araliginda olabilir,

ma protein kilo basina 1.8-2.2 gr araliginda, karbonhidrat ise 3 -4 gr, yag 0.5 - 1 araliginda olabilir,

Hesaplamadım derken neyi hesaplamadın? Kiloya göre değişiyormu bu oranlar..
Birde 100 gram tavuk göğüsünden aldıgım protein nedir? bu tarz bilgileri nerden öğrene bilirim..

Back
Yukarı