Beslenme biçimim hakkında öneride bulunurmusunuz ?

Merhaba, yaklaşık 6-7 kilo vermem lazım, 2 haftadır aşağıda yazdığım beslenme biçimini uyguluyorum
- Sabah 9 da şekersiz kahvemi içip sıvı l-carnitine alıp spor salonuna gidiyorum ( salonda yaklaşık 2 buçuk saat spor yapıyorum spor esnasında bol su tüketiyorum )
- Öğlen sadece sütlü mısır gevreği
- Akşamda hangi yemek pişerse pişsin yağsız olanlardan yiyorum, 3 beyazı kullanmıyorum

Bunlardan başka öğünüm olmuyor, tatlıyla aram yok zaten, pirinç, bulgur yemiyorum, bu yazdığım beslenme şeklini yaparken zorlanmıyorum hiç spor yaparken de enerji yetersizliği hissetmiyorum. Bu beslenme biçimim hakkında yorumlarınızı yada önerilerinizi alabilirmiyim.

görünen o ki sen intihara meyillisin. ayrıca iki buçuk saat spor nedir yau? nerde okudun kimde gördün :D

5 kilo fazlan varsa hiç buna takma Clean Bulk dönemine gir ve hacimlenmeye çalış yoksa pişman olursun! Benim 1. Ayım amaç yağsız kas kütlesi;
aed4692f7dd2cd987b1d05b340f018aa.jpg

Spor süresi konusunda neden öyle dedin ki :D
eğer günlük 5000 kalori almıyorsan iki buçuk saatte vücut kataboliğe girer, kortizol salgılar, testostoron baskılanır ve kas kaybedersin. yani ben böyle biliyorum. antrenman programın da mühim tabi, ama gene de taş çatlasa bir buçuk saat çalışılır.

Back
Yukarı