Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 5 aydır BB ile uğraşıyorum ve kilom (68) ilk başladığım durumda fakat yakınlarım beni gördüğünde ciddi bir gelişim olduğunu söylüyor ki banada öyle geliyor.fakat kilo almakta sıkıntı çekiyorum.karın bölgesinde biraz yağlanma vardı hala aynı durumda.
Günlük beslenme öğünüm şöyle ;
sabah ; 3-4 yumurta beyazı , 100-150 gr lor peyniri , 2 dilim çavdar ekmek , 1 bardak meyve suyu
sabah ve öğlen arası takviye almıyorum.
öğlen ; en az 100 gr. kırmızı veya beyaz et , ekmek , ayran
ara öğün 1 ölçek protein tozu , 1 adet muz
saat 17.00 da 150-200 gr. pilav
20.30'da antrenman
22.00 'da 1 ölçek protein tozu
23.00 'da 200 gr. pilav ve 100 gr. kırmızı et.
not:biraz geç uyurum
hafta sonları bazen bu programı bozduğum oluyor. fakat bu programda eksik olan veya ilave edilmesi gereken bir şey var mıdır? yardımcı olabilir misin.
Yaklaşık 5 aydır BB ile uğraşıyorum ve kilom (68) ilk başladığım durumda fakat yakınlarım beni gördüğünde ciddi bir gelişim olduğunu söylüyor ki banada öyle geliyor.fakat kilo almakta sıkıntı çekiyorum.karın bölgesinde biraz yağlanma vardı hala aynı durumda.
Günlük beslenme öğünüm şöyle ;
sabah ; 3-4 yumurta beyazı , 100-150 gr lor peyniri , 2 dilim çavdar ekmek , 1 bardak meyve suyu
sabah ve öğlen arası takviye almıyorum.
öğlen ; en az 100 gr. kırmızı veya beyaz et , ekmek , ayran
ara öğün 1 ölçek protein tozu , 1 adet muz
saat 17.00 da 150-200 gr. pilav
20.30'da antrenman
22.00 'da 1 ölçek protein tozu
23.00 'da 200 gr. pilav ve 100 gr. kırmızı et.
not:biraz geç uyurum

hafta sonları bazen bu programı bozduğum oluyor. fakat bu programda eksik olan veya ilave edilmesi gereken bir şey var mıdır? yardımcı olabilir misin.