generall07
Üye
Low Carb niyeti ile başladığım beslenme programımı yavaş yavaş Ketojen diyete dönüştürdüm. Karbonhidrat aldığım sürece artık taşlaşmış yağ kütlemden kurtulamayacağımı düşünmeye başlamam bu değişimde çok etkili oldu. Zira, uzun yıllardır hep aynı kilomdayım ve 20 yaşlarımdan buyana bel ve göbek çevremdeki bu yağ kütlesi devamlı orada duruyordu. Diyetimde 1 haftayı doldurmak üzereyim. Diyete Hafta başı Pazartesi başladığım için ve işimden dolayı günlük açma şansım olmamıştı. Şimdi evde kaydettiğim verileri ve gelecekte kaydedeceğim verileri de sizlerle paylaşmak istiyorum.
Amacım; öncelikle bel ve göbek çevresindeki yağlardan kurtularak yağ oranımı düşürmek ve ardından temiz bir bulk dönemine girmek. Tabi ki ağırlık ve kardiyo antrenmanlarımı da sağlığım elverdikçe aksatmadan yapmayı planlıyorum.
Spor ve planlı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmeyi planladığım dan, sabit bir hedefim yok. Sağlıklı bir vücudun ve hayatın ne kadar önemli olduğunu bildiğim için sağlığım elverdikçe spor ve planlı beslenme de bir parçam olacak İnşallah.
Evet. Beslenme günlüğümdeki ilk günüm aşağıda ve diğer günleri de sırası ile ekleyeceğim. Sizlerle paylaştığım bu bilgiler üzerinden hatalarımı ve sizlerin tavsiyelerini benimle paylaşırsanız çok memnun olurum. İnşallah bu konularda bilgilenmek isteyen nice arkadaşlarımıza da ışık tutacak bir konu olur.
Bismillahirrahmanirrahim[DOUBLEPOST=1410604008][/DOUBLEPOST]İlk gün bilgileri aşağıdaki gibi yağ oranımı hesaplamayı unutmuşum ve yağ oranı ile ağırlık bilgilerini haftalık olarak hesaplamayı planladığım dan yağ oranımı 15.09.2014 tarihinde sizlerle paylaşacağım. Aslında 3 yumurta yiyecektim fakat yumurtalardan bir tanesi galiba bozuk çıktı çok sertti sarısı
o yüzden yemedim.
[DOUBLEPOST=1410604277][/DOUBLEPOST]Diyetimde 2. gün ve artık bulguru listemden çıkarttım. Buna rağmen hiç açlık çekmedim. Zorlanmadım. Fakat yağ alımım düşüktü bunun farkındaydım.
[DOUBLEPOST=1410604502][/DOUBLEPOST]3. Gün. Bugün de hiç açlık yaşamadım. Planım da ki ilk hedefim low carb olduğu için Yine yağ alımı düşük ve protein yüksekti.
[DOUBLEPOST=1410604742][/DOUBLEPOST]Planım da ki yağ oranını biraz arttırmayı başardım fakat tavuğu bir gün öncesinden pişirdiğim den onu azaltmadım ve yine gün içinde 500 g tavuk tükettim.
Amacım; öncelikle bel ve göbek çevresindeki yağlardan kurtularak yağ oranımı düşürmek ve ardından temiz bir bulk dönemine girmek. Tabi ki ağırlık ve kardiyo antrenmanlarımı da sağlığım elverdikçe aksatmadan yapmayı planlıyorum.
Spor ve planlı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmeyi planladığım dan, sabit bir hedefim yok. Sağlıklı bir vücudun ve hayatın ne kadar önemli olduğunu bildiğim için sağlığım elverdikçe spor ve planlı beslenme de bir parçam olacak İnşallah.
Evet. Beslenme günlüğümdeki ilk günüm aşağıda ve diğer günleri de sırası ile ekleyeceğim. Sizlerle paylaştığım bu bilgiler üzerinden hatalarımı ve sizlerin tavsiyelerini benimle paylaşırsanız çok memnun olurum. İnşallah bu konularda bilgilenmek isteyen nice arkadaşlarımıza da ışık tutacak bir konu olur.
Bismillahirrahmanirrahim[DOUBLEPOST=1410604008][/DOUBLEPOST]İlk gün bilgileri aşağıdaki gibi yağ oranımı hesaplamayı unutmuşum ve yağ oranı ile ağırlık bilgilerini haftalık olarak hesaplamayı planladığım dan yağ oranımı 15.09.2014 tarihinde sizlerle paylaşacağım. Aslında 3 yumurta yiyecektim fakat yumurtalardan bir tanesi galiba bozuk çıktı çok sertti sarısı

Son düzenleme: