Beslenme Günlüğüm

Bulking için ?

• Uygun !

Votes: 0 0,0%
  • Uygun Değil !

Votes: 1 100,0%

• Total voters
    1
  • Poll closed .
Merhabalah bugün kendi oluşturmuş olduğum diyet programını paylaşmak istiyorum sizce nerede hata yapıyorum lütfen bilgilendiriniz.

~ Sabah Kahvaltısı ~

3 Adet Beyaz Yumurta
2 Adet Tam Yumurta ( Sarısı ile beraber )
1 X Salatalık
1 X Kırmızı Biber
1 Kaç Bağ Dereotu Maydanoz
20 Gram Lor Peynir ( Antremanım olmadığı günler tercih ediyorum kazein proteini geç sindirildiği için )
100 Gram Yulaf ( Su ile kaynatıyorum süt tüketmiyorum )
30 Gram Fıstık Ezmesi ( Şekersiz , Hindistan cevizi yağlı )
Tarçin

| Kahvaltıdan "2 Saat sonra" Z-Bar ve Dumbeller'le güne bağlı olarak bölgesel antreman yapıyorum |

~ Antremandan Sonra ~
Bir Ölçek Whey Protein
1 Adet Muz
250 Gram Pirinç Pilavı ( Haşlanmış isteğe bağlı olarak tereyağı ile biraz kavurabilirsiniz ben öyle yapıyorum çünkü bulking dönemindeyim )
250 Gram Tavuk Göğsü

~ Ara Öğün ~
Yeşil Elma
1 Avuç Karışık Kuruyemiş

~ Akşam Yemeği ~
200 Gram Pirinç Pilavı ( Haşlanmış isteğe bağlı olarak tereyağı ile biraz kavurabilirsiniz ben öyle yapıyorum çünkü bulking dönemindeyim )
250 Gram Tavuk Göğsü
2 Tane Tam Yumurta

Boy : 168
Kilo : 67

Beslenme hatalarımı söylermisiniz rica etsem , bulking için yetersiz bir beslenme programı mı ?

Merhabalah bugün kendi oluşturmuş olduğum diyet programını paylaşmak istiyorum sizce nerede hata yapıyorum lütfen bilgilendiriniz.

~ Sabah Kahvaltısı ~

3 Adet Beyaz Yumurta
2 Adet Tam Yumurta ( Sarısı ile beraber )
1 X Salatalık
1 X Kırmızı Biber
1 Kaç Bağ Dereotu Maydanoz
20 Gram Lor Peynir ( Antremanım olmadığı günler tercih ediyorum kazein proteini geç sindirildiği için )
100 Gram Yulaf ( Su ile kaynatıyorum süt tüketmiyorum )
30 Gram Fıstık Ezmesi ( Şekersiz , Hindistan cevizi yağlı )
Tarçin

| Kahvaltıdan "2 Saat sonra" Z-Bar ve Dumbeller'le güne bağlı olarak bölgesel antreman yapıyorum |

~ Antremandan Sonra ~
Bir Ölçek Whey Protein
1 Adet Muz
250 Gram Pirinç Pilavı ( Haşlanmış isteğe bağlı olarak tereyağı ile biraz kavurabilirsiniz ben öyle yapıyorum çünkü bulking dönemindeyim )
250 Gram Tavuk Göğsü

~ Ara Öğün ~
Yeşil Elma
1 Avuç Karışık Kuruyemiş

~ Akşam Yemeği ~
200 Gram Pirinç Pilavı ( Haşlanmış isteğe bağlı olarak tereyağı ile biraz kavurabilirsiniz ben öyle yapıyorum çünkü bulking dönemindeyim )
250 Gram Tavuk Göğsü
2 Tane Tam Yumurta

Boy : 168
Kilo : 67

Beslenme hatalarımı söylermisiniz rica etsem , bulking için yetersiz bir beslenme programı mı ?
Neden hata yaptığınızı düşünüyorsunuz?

Makro değerleri bakımından ve bulking için uyumlu ve temiz bir beslenme programı olup olmadığını teyit etmek istiyorum.

Günlük Karbonhidrat İhtiyacınız: 328 gram/gün
Günlük Protein İhtiyacınız: 164 gram/gün
Günlük Yağ İhtiyacınız: 73 gram/gün

Back
Yukarı