Beslenme konusunda yardıma ihtiyacım var.

kahvaltı: 2 yumurta beyazı 1 tanesini sarısı , ballı süt , 10 zeytin , 2 dilim tam buğday ekmeği , bir avuç karışık kuruyemiş (kaju,fıstık,fındık,ceviz,badem)
Öğle: kepekli makarna,bulgur pilavı,baklagiller bunlardan biri mutlaka ve ekmek yok ama yanına ne eklesem onuda söylerseniz iyi olur ama antreman öncesi öğle yiyorum sonra antremana gidiyorum gelince maydonoz limon ve ton balığını tam bugday ekmegine koyup yiyoırum ve 1 tanede muz yiyorum
Aksam: sebze,baklagiller,bulgur pilavı,salata, ekmek yok bunun yanına ne ekliyebilirim sizce butçem fazla degil ondan beslenmem böyle belki 1-2 tane şey ekliyebilirim kahvaltımın uygun oldugunu düşünüyorum ama öğle ve aksam yetersiz diye düşünüyorum bana bir uygut diyet yazarsanız iyi olur protein ve yağ oranı fazla olan bir diyet.

Her öğün arası 1 lt su ve 1 tane ekşi elma yiyorum, aksam dan sonrada 0,5 lt su içiyorum günde 2 ekşi elma ve 2,5 lt oluyor.
Antreman olan günlerde kahvaltı öğle arası 0,5 lt, antremanda 1 lt , antremandan sonra yani öğle ve aksam yemegi arası 0,5 lt su içiyorum aksamda 0,5 lt Su konusunda sıkıntı yok bunda söyleyeyim dedim ve tavsiyelere ve öneriliere acıgım bu konuyu acmamım sebebi sorunlarımı bulmak ve sizden öneri bekliyorum.

Antreman 3 gün suanda ama 4 gün yapıcam 2,5 aydan sonra toplam 5 ay fitness yapıcam suanda 1 haftadır bu diyeti uyguluyorum. Amacım 10-15 kilo fazlam var onu verip biraz fit durumuna gelebilmek.
Önerilere ve hatalrımı gösterirseniz iyi olur mesela öğleye bunu ekleyebilirsin gibi sizden öneri bekliyorum şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum ve forumda yeniyim..

Back
Yukarı