Burakyetis
Üye
Selamlar 32 yasinda gunde 8 saat oturarak calisan biriyim. 174 boy 88 kilo bir bireyim. Oncelikli amacim kilo verip fit bir vucuda kavusmak o yuzden 3 haftadir bir smartphone uygulamasinin challengelarini haftada 4 gun olacak sekilde uyguluyorum bunun yanında 2 gun koşuyorum. Ilk baslarda agrilarim oluyordu ve zorlaniyordum fakat vucudum alismaya basladi.
Giderek severek yapmaya basladim fakat beslenme konusunda zilyon tane sey okudum ve kafam karisti. Benim sartlarimda calisan spor saatleri genelde akşam 8-9 olan birinin nasil beslenmesi gerekli.
Postun başında belirttiğim gibi fit bir gorunume kavusmak istiyorum.. En azindan simdilik vucudumu sisirmek gibi bir hedefim yok.. Onerilerinizi bekliyorum saygilar...
Giderek severek yapmaya basladim fakat beslenme konusunda zilyon tane sey okudum ve kafam karisti. Benim sartlarimda calisan spor saatleri genelde akşam 8-9 olan birinin nasil beslenmesi gerekli.
Postun başında belirttiğim gibi fit bir gorunume kavusmak istiyorum.. En azindan simdilik vucudumu sisirmek gibi bir hedefim yok.. Onerilerinizi bekliyorum saygilar...