Kas gelistirmek istoyorsan yemek zorundasin bu spor beslenme isidir yemek yemeyeceksen agirlik calismanida tavsiye etmem saglikli olacagini sanmiyorum.sana tavsiyem mikser al icine sut muz yulaf ezmesi fistikfindik at haftada 3-4 gun kullan cok guzel kilo alirsin.istahin acildigi zaman spora baslamani tavsiye ederimMerhaba abilerim kardeslerim ben 15 yasinda 55 kilodayim body ye baslayacagim ancak beslemmem kotu yani canim peynir felan istemiyor istemedigimi yiyince kusuyorum nabmam gerek birde kilo olmak zorundamiyim
Tesekkurler deneyecegimde süt 11 yasimdan beri icmiyorum ins bisey olmazKas gelistirmek istoyorsan yemek zorundasin bu spor beslenme isidir yemek yemeyeceksen agirlik calismanida tavsiye etmem saglikli olacagini sanmiyorum.sana tavsiyem mikser al icine sut muz yulaf ezmesi fistikfindik at haftada 3-4 gun kullan cok guzel kilo alirsin.istahin acildigi zaman spora baslamani tavsiye ederim
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardesim tesekurlerde sadece peynir degil zeytin recel fwlanda yemiyorummnedenini bilmiyorum sabah kahvaltida yarim ekmek sucuk yiyorumbende peynir yemiyordum eriterek yemeye başladım ve çok hoşuma gidiyor eriterek yiyince lor peyniri falan aynı yaştayız eriterek dene 10 numara oluyor lor peyniri ve hem çok ucuz hem besin değerleri çok iyi
Yumurta yeriz hatta kahvaltida 7-8 tane yiyebilirim sebzede yerim[DOUBLEPOST=1508006723][/DOUBLEPOST]zeytin reçel falan değilde yumurta ve sebze yemiyorsan sıkıntı olur
Kardesim birde sabah 3-4 tane yumurta yiyip kahvaltimi bitirsem olurmu baska bisey yemesem ?zeytin reçel falan değilde yumurta ve sebze yemiyorsan sıkıntı olur