Beslenme prog.

MesutG

Üye
Abiler 16 yaşında 5 aylık bir body ciyim, Bu 5 ayda istedigim verime ulastım vücudumda belirgin bi şekilde şekillenme oldu kolum 28 den 36 cm ye cktı. ama bu 5 ay içinde belsenmemi dogru dürüst oturtamadım.Sizlerden saat leriyle birlikte ne yemem gerektigini soylemenizi istiyorum. Yardımcı olursanız cok sevınırım. öncelıkle sabah 8 de kalkıyorum 9 da kahvaltı yapıyorum ve 10 da idmana gıdıyorum idmanım yaklaşık 1-1,5 saat sürüyor. idmandan sonra çarşıda yemek yıyorum (pilav) daha sonrada eve gelıyorum. İdmana bisikletle gidip gelıyorum yaklasık 10 km. Boy 1,65 kilo 64.5 daha kilo almam gerektigini de biliyorum :) ve hocam beyaz ekmek yemememi söyledi tuzsuz ekmek ye dedi ama onuda miğdem kaldırmıyor :S detaylarıyla birlikte yardımcı olursanız sevınırm

Son düzenleme:
Bilgililerin daha iyi bilgi vermeleri için galiba biraz daha bilgilerini girmelisin detaylı şekilde hatta resimde koyarsan daha iyi yardımcı olurlar

Fotoğraf olmasa bile bilgilerini daha düzenli ve daha detaylı girmelisin bence, belkide öyle yapsaydın şimdi sana yardımcı olmuş olurlardı.

Fotoğraf olmasa bile bilgilerini daha düzenli ve daha detaylı girmelisin bence, belkide öyle yapsaydın şimdi sana yardımcı olmuş olurlardı.
Boy 1.,65 Kilo 65 yaş 16 5 aydır body yapıyorum, Vicudumda yaglanma yok suan fit bir vicudum var ama daha da kilo almam gerekıyor idmanları sabah saat 10 ile 3 arasında yapıyorum. eklemem gereken başka bişey var mı ?

Back
Yukarı