ugurguven
Üye
Beslenme programım hakkında öneri istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..Bundan 8 ay önce 90 kg idim.Ayda 3 kilo vererekten 66 ya düştüm 2 aydır sabit olarak 66 kg dayım.Şimdi hedefim toparlamak sertleşmek daha güzel bir vücuda sahip olmak herhangi bir yerimde sarkma vs.. olmadı yaşımdan dolayı sanıırm birde çok hızlı vermediğimden dolayı olabilir.Hegün 1 saat yürüdüm egzersiz olarak.3 gündür salonda çalışma yapıyorum.
Yaş=19
boy=170
kilo=66
Beslenme program
Her Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içiyorum.
Kahvaltı=1 domates , 1 salatalık 80 gram yağsız beyaz peynir, 3 dilim tam buğday ekmeği,1 tam yumurta 3 yumurta beyazı.80 gram nestle SADE mısır gevreği.
kuşluk=80 gram müsli yada yulaf ezmesi
Öğlen=1 tabak dolusu haşlanmış kepekli makarna(yağsız,tuzsuz) yada 1 tabak dolusu esmer pirinçli lapa.Yanından 150 gram ton balığı yada haşlanmış tavuk göğsü.
Öğlen yemeğinden 2 saat sonra antreman 1 saat sürüyor.
İkindi=Antreman bitimi 150 gram kırmızı et haşlama patatesli ve havuçlu yanında makarna yada pilav lapası.
Akşam=Salata,Sebze yemeği,Tavuk ızgara yada Ton balığı gene.
Evet hatalarım varsa hatalarımı değiştirmem gereken yerleri bana yardımcı olacak hertürlü bilgiyi benimle paylaşırsanız sevirinirim. Çok teşekkür ederim.
Yaş=19
boy=170
kilo=66
Beslenme program
Her Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su içiyorum.
Kahvaltı=1 domates , 1 salatalık 80 gram yağsız beyaz peynir, 3 dilim tam buğday ekmeği,1 tam yumurta 3 yumurta beyazı.80 gram nestle SADE mısır gevreği.
kuşluk=80 gram müsli yada yulaf ezmesi
Öğlen=1 tabak dolusu haşlanmış kepekli makarna(yağsız,tuzsuz) yada 1 tabak dolusu esmer pirinçli lapa.Yanından 150 gram ton balığı yada haşlanmış tavuk göğsü.
Öğlen yemeğinden 2 saat sonra antreman 1 saat sürüyor.
İkindi=Antreman bitimi 150 gram kırmızı et haşlama patatesli ve havuçlu yanında makarna yada pilav lapası.
Akşam=Salata,Sebze yemeği,Tavuk ızgara yada Ton balığı gene.
Evet hatalarım varsa hatalarımı değiştirmem gereken yerleri bana yardımcı olacak hertürlü bilgiyi benimle paylaşırsanız sevirinirim. Çok teşekkür ederim.