Beslenme programım dogrumu yardımlarınızı beklıyorum..

17 yasındayım 1.70 boyunda 60 kıloladım.. antreman gununde beslenmemı su sekılde uyguluyorum sabah 1 yumurta okulda patates sebzelı sandviç ogle yemegınde tavuklu patateslı karısık sebzeli doner.. burdan gerisi cok onemlı antremana aksam 5.30 da baslıyorum antreman oncesı bol su alıyorum sonrasında ufak agırlıklarla ısınma daga sonra hareketlere gecıyorum antreman bıtımınde jelibon 1 yumurta dardanel ton balık yogurt süt pespese yiyorum ustune + yemeklerde gelıyor... yaptıgım yanlıslıkları belırtırsenız sevınırım... protein tozları ws karsıyım...! bu alınan protein mıktarları yeterlımıdır...dumbelllls

Protein yönünden eksiklerin var .

Sabahları 2 sarı ve yiyebildiğin kadar beyaz yemelisin.

Döner yerine tavuk göğsü tercih edebilirsin.

Antreman önceside 1-2 saat önce karbonhidrat yüklemesi yap (pilav lapası,kepekli makarna

vb.. )

Antreman sonrası için jelibon + Süt olabilir.Geri kalanlarını akşam yemeği olarak 1 saat felan

sonra al

*Bilgilerim dahilinde yanlış gördüğüm yerleri düzelttim.Daha başka eksiklerin için forumda

beslenme bölümündeki konuları okuyabilirsin, veya değerli forum ustalarımızdan yardım talep

edebilirsin .

Kolay Gelsin Başarılar ...

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız tasınmıstır.
tasınma sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyurudan önce günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmaktadır. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı