facefacebook
Üye
uzun süredir uyguluyorum.
sabahları 5 yumurta cornflakes süt (büyük bir kase)
öğlen 150gr tavuk 150gr pilav
ikindi 150gr tavuk 150gr pilav.
akşam 50gr pilav 200gr tavuk.
antrenman öncesi animal pak + creatin . antrenman sonrasında nitrotech.
sabah kalkınca,öğle yemeği öncesi ve akşam öncesi nitrix.
kilom 80 boy 183 . kol 39.5cm yaklaşık 1buçuk senedir yapıyorum. son aylarda bu ürünleri kullanmaya başladım. yerimde sayıyorum 6 aydır bir gelişme yok. sadece parçalanıyorum. karın bölgemde biraz yağ var. onuda animal cut ile eritmek istiyorum fakat bir sorunum var.
alt karınım yok denicek kadar az. ne şekilde çalışabilirim. animal cuts a başlamam doğru olurmu? ölçü olarak kaybedermiyim.?
çalışma programımda.
pzt :göğüs önkol.
salı: kanat arkakol
çar: omuz bilek şeklinde
per: göğüs önkol
cuma:kanat arkakol
cmts
muz bilek
en az 5 haraket 3er set 10- 12 tekrar
haftada 3 yada 4 gün 20 25 dk arası bisiklet yapıyorum. yağlardan kurtulmak ve kas kütlemi korumak hatta kolumu 41cm e çıkarmak istiyorum. önerilerininz benim için çok önemli. lütfen hepinizden yorum bekliyorum. animal cuts günlüğüde yazıcam kullanmaya başlayınca. kafanızı şişirdim biliyorum. bicepsim yıkınca yumurta şeklinde. anatomidenmi kaynaklanıyo uzatmanın yöntemi varmıdır. hepinize şimdiden binlerce teşekkür cevaplarınız için. sitede yeniyim yanlış yere açıyosam kusuruma bakmayın
sabahları 5 yumurta cornflakes süt (büyük bir kase)
öğlen 150gr tavuk 150gr pilav
ikindi 150gr tavuk 150gr pilav.
akşam 50gr pilav 200gr tavuk.
antrenman öncesi animal pak + creatin . antrenman sonrasında nitrotech.
sabah kalkınca,öğle yemeği öncesi ve akşam öncesi nitrix.
kilom 80 boy 183 . kol 39.5cm yaklaşık 1buçuk senedir yapıyorum. son aylarda bu ürünleri kullanmaya başladım. yerimde sayıyorum 6 aydır bir gelişme yok. sadece parçalanıyorum. karın bölgemde biraz yağ var. onuda animal cut ile eritmek istiyorum fakat bir sorunum var.
alt karınım yok denicek kadar az. ne şekilde çalışabilirim. animal cuts a başlamam doğru olurmu? ölçü olarak kaybedermiyim.?
çalışma programımda.
pzt :göğüs önkol.
salı: kanat arkakol
çar: omuz bilek şeklinde
per: göğüs önkol
cuma:kanat arkakol
cmts

en az 5 haraket 3er set 10- 12 tekrar
haftada 3 yada 4 gün 20 25 dk arası bisiklet yapıyorum. yağlardan kurtulmak ve kas kütlemi korumak hatta kolumu 41cm e çıkarmak istiyorum. önerilerininz benim için çok önemli. lütfen hepinizden yorum bekliyorum. animal cuts günlüğüde yazıcam kullanmaya başlayınca. kafanızı şişirdim biliyorum. bicepsim yıkınca yumurta şeklinde. anatomidenmi kaynaklanıyo uzatmanın yöntemi varmıdır. hepinize şimdiden binlerce teşekkür cevaplarınız için. sitede yeniyim yanlış yere açıyosam kusuruma bakmayın