Beslenme programım, eleştirileriniz benim için önemli

Bir süredir yağ yakımı yapıyordum. 103ten 87ye kadar düşürdüm belimi. %16 civarında yağ oranım var. Şimdi tam anlamıyla ağırlık çalışmaya başladım ve beslenme programımı değiştirmem gerekiyordu.
Araştırarak şöyle bir program yaptım kendime;

Sabah:
Whey + 3-4 ceviz + yulaf (okul zamanı sabahları kahvaltı etmek zor oluyor)

Ara öğün:
3 yumurta + domates + yeşillik salata

Öğlen:
Ton balıklı salata veya tavuk göğsü + Bulgur pilavı veya diğer komplex kh

Antreman sonrası 1 ölçek whey protein tozu
1 adet muz

Akşam:
Tavuk göğsü, balık veya kırmızı et + Salata yeşillik

Sizce bu beslenme programı iyimidir ? Neleri değiştirmem gerek, neler eklemem gerek farklı olarak ?

Bence güzel bir beslenme programın var, kahvaltıdaki eksikliği ara öğünde gidermişsin ancak ara öğüne lor peyniri de ekleyebilirsin. Ayrıca sebzeyi unutmamalısın. Kereviz, ıspanak, pırasa, karnabahar, enginar vs. bu tip sebzeleri de listene eklemelisin bazı günler.

doğal beslenmeni öneririm
yemeklerinide tek düze yapma
çeşit arttır
her gün aynı şey yenmez
mesala bazen et yeme yerine sadece sebze yemeği ye
artı çorbayıda menüne ekle
bide mutlaka meyve
çeşit çeşit meyve ye
yeşillik ye

doğal beslenmeni öneririm
yemeklerinide tek düze yapma
çeşit arttır
her gün aynı şey yenmez
mesala bazen et yeme yerine sadece sebze yemeği ye
artı çorbayıda menüne ekle
bide mutlaka meyve
çeşit çeşit meyve ye
yeşillik ye

Doğal besleniyorum zaten. Kullandığım tek supplement ON Gold whey. Hesapladığım zaman böylelikle daha ucuza geliyor ve daha pratik oluyor.
Bu sadece bir günlük örnek beslenmem zaten. Çorba olarak, mercimek, tarhana, domates çorbası vs içerim öğlenleri sık sık.
Sebze olarak bir çok sebzeyi sevmiyorum, akşamları karnıbahar, patlıcan, ıspanak anca yiyebilirim.

Arkadaşlar ara öğün zamanı okulda yetişmiyor bu yüzden ara öğünlerde tam tahıllı bugday ekmeği arasına lor, domates, zeytin koysam olur mu ?

Back
Yukarı