arkadaşlar meraba 3.ayım bugun yenı doldu. ve başlamadan oncekı hlaım 67 kıloydu. sımdı ıste 72 kıloyum.son 1 aydırda perfect mass karbonhidrat yani hacim yapıcı toz kullanıyorum. Bugun hocama sordugumda biraz göbegım sısdıgını gostermıstım.Yani diyaframım sısmıs ama bildiginiz göbek gibi duruyodu.Oda ögünleri bölmeyip saçma sapan yedıgındendır dedı.Ve bana bı beslenme programı cıkardı.
5yumurta beyazı haşlanmıs 3-4dilim çavdar ekmek 100-150gr yagsız beyazpeynır 1fıncan nescafe(sade)
ara ogun: 1 elma(yesıl) 1 muz
oglen yemegı ( ekmek yok ) 150-200gr yagsız tavuk beyazı yanına fırında patates veya yagsız pırınc(haslama) veya yagsız makarna ve 1 adet elma (yesıl)
ıdmandan 1 saat önce: karbonhıdrat tozu 500GR sıvıya veya şekersız meyve suyuna 4 ölçek
ıdman sonu:150gr protein(tavuk beyazı light ton balıgı kırmızı et) + karbonhıdrat cavdar veya yulaf ekmegı
ara ogun: 1 elma veya yagsız yogurt veya haslama sebze veya yagsız salata
aksam: et ve salata
500gr sıvıya 4 ölcek hacım yapıcı kılo aldırıcı karbonhıdrat tozunu ıc yat.
1.85 boy 72 kiloyum 1ocakta 3ayıma giricem.Beraber biraz üzerinde oynayalım.Yulaf ezmesi fındık ezmesı gıbı şeyleri ekliyebiliriz mesela.Yardımınızı beklıyorum teşekkürler
5yumurta beyazı haşlanmıs 3-4dilim çavdar ekmek 100-150gr yagsız beyazpeynır 1fıncan nescafe(sade)
ara ogun: 1 elma(yesıl) 1 muz
oglen yemegı ( ekmek yok ) 150-200gr yagsız tavuk beyazı yanına fırında patates veya yagsız pırınc(haslama) veya yagsız makarna ve 1 adet elma (yesıl)
ıdmandan 1 saat önce: karbonhıdrat tozu 500GR sıvıya veya şekersız meyve suyuna 4 ölçek
ıdman sonu:150gr protein(tavuk beyazı light ton balıgı kırmızı et) + karbonhıdrat cavdar veya yulaf ekmegı
ara ogun: 1 elma veya yagsız yogurt veya haslama sebze veya yagsız salata
aksam: et ve salata
500gr sıvıya 4 ölcek hacım yapıcı kılo aldırıcı karbonhıdrat tozunu ıc yat.
1.85 boy 72 kiloyum 1ocakta 3ayıma giricem.Beraber biraz üzerinde oynayalım.Yulaf ezmesi fındık ezmesı gıbı şeyleri ekliyebiliriz mesela.Yardımınızı beklıyorum teşekkürler