Beslenme Programım Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum Arkadaşlar ...

Sabah

1 Adet Altın ekmek (okul olduğu için kahvaltıyı zor yapıyorum. bu yüzden halk ekmeklerde satılan altın ekmeği tercih ediyorum).

Öğlen

Tavuk döner
veya
3 Yumurtalı omlet
1 bardak çay

Spor Öncesi

1oo-2oo gram pilav-makarna (1 saat önce)

11ooo mg sıvı amino asit (15 dakika önce)

Spordan Hemen Sonra

11ooo mg sıvı amino asit

1 ölçek Whey protein

Akşam

1 porsiyon ev yemeği pırasa,ıspanak,dolma vb.

1oo-2oo gr haşlama tavuk

Yatmaya 2 saat kala

5o gram beyaz nohut leblebisi (baklagil proteini)

5o gram fındık (kuruyemiş proteini)

Gece Yatarken

3oo ml süt

Bunları sadece antreman günleri uyguluyorum antreman olmadığı günlerde protein alımına dikkat ediyorum..

NOT : Toplam 1 gün içinde ekmek tüketmiyorum ..

Son düzenleme:
Sabah biraz eksik kalmış en azından 1 bardak çay ve 1 dilim beyaz peynir güzel olur

bende ankaralıyım bizdede onun ismi şampiyon ekmek içinde baharat ceviz keçiboynuzu falan bulunan sanırım ondan bahsediyosun? :)

Spor öncesi besinlerde güzel fakat genç sindirilen besinler daha cabuk sindirilen var enerji veren besinleri tercih etmelisin.

Gerisinde bir problem yok gayet güzel fakat ekmek unutkanlığa karşı iyi bir besindir.b12 gibi önemli vitaminler mevcut azda olsa tüketmen senin faydana olucaktır diye dusunuyorum

Sabah biraz eksik kalmış en azından 1 bardak çay ve 1 dilim beyaz peynir güzel olur

bende ankaralıyım bizdede onun ismi şampiyon ekmek içinde baharat ceviz keçiboynuzu falan bulunan sanırım ondan bahsediyosun? :)

Spor öncesi besinlerde güzel fakat genç sindirilen besinler daha cabuk sindirilen var enerji veren besinleri tercih etmelisin.

Gerisinde bir problem yok gayet güzel fakat ekmek unutkanlığa karşı iyi bir besindir.b12 gibi önemli vitaminler mevcut azda olsa tüketmen senin faydana olucaktır diye dusunuyorum

altın ekmekte fındık üzüm felanda var galiba cabuk sindirilenler hanqi besinler oluyor ?

Back
Yukarı