Arkadaşlar öncelikle iyi günler, ilk mesajımda bu soruma cevap alabilirsem sevinirim. Aşağıda ki programımda ne gibi eksikler var, beraber düzeltebilirsek sevinirim.
Kendimden bahsedeyim - 190 boy/81 kilo, 8 aydır düzensiz olarak bu sporu yapıyorum, vücudumda bel bölgesinde ve göğüste yağ var, ancak bulk gireceğim gelcek seneye kadar, yağları atmadan kütle yapmaya karar verdim, ne kadar doğru bilmiyorum.
Programım hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
Saat 6.45 : 5-6 kaşık bal + whey protein tozu
Saat 7.20 : 5 yumurta beyazı +Bir fincan Yulaf ezmesi
Antremandan önceki öğün : Eti mısır gevreği – meyva suyu
Antremandan hemen sonra : whey protein +üzüm suyu
Eve dönüş, saat 15.00 civarı : 160-200 gr tavuk göğsü(Ton balığı da olabilir ) - 250 gr pirinç Lapası
17:30 civarı : 4 yumurta beyazı
Yatmadan hemen önce ( 22 civarı ) : 50gr light kaşar, 3 yumurta beyazı ve domatesten hazırlanmış bir omlet
İyi çalışmalar bench_O
Kendimden bahsedeyim - 190 boy/81 kilo, 8 aydır düzensiz olarak bu sporu yapıyorum, vücudumda bel bölgesinde ve göğüste yağ var, ancak bulk gireceğim gelcek seneye kadar, yağları atmadan kütle yapmaya karar verdim, ne kadar doğru bilmiyorum.
Programım hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
Saat 6.45 : 5-6 kaşık bal + whey protein tozu
Saat 7.20 : 5 yumurta beyazı +Bir fincan Yulaf ezmesi
Antremandan önceki öğün : Eti mısır gevreği – meyva suyu
Antremandan hemen sonra : whey protein +üzüm suyu
Eve dönüş, saat 15.00 civarı : 160-200 gr tavuk göğsü(Ton balığı da olabilir ) - 250 gr pirinç Lapası
17:30 civarı : 4 yumurta beyazı
Yatmadan hemen önce ( 22 civarı ) : 50gr light kaşar, 3 yumurta beyazı ve domatesten hazırlanmış bir omlet
İyi çalışmalar bench_O