Beslenme programım hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pbb

Üye
Öğrenci olduğum için düzgün bir beslenme programım olmuyor ama şuna uymaya çalışıyorum sizce doğru mu ya daha iyisini yapabilir miyim:

Sabah
50-100gr Lor peyniri
3 yumurta beyazı (bunu artırmalı mıyım)
100ml süt ile alabildiği kadar yulaf ezmesi + 1 çay kaşığı bal (bunu çıkarmalı mıyım)

Öğlen (12:00-13:00 arası)
Yemekhaneden çıkan yemek: Genellikle Etli sulu yemek ve pilav 1200 kalori civarı

Spordan 1 saat öncesi
1 fincan 2si1 arada kahve

Öğlen yemeğinden 2-3 saat sonrası spor (15:00-17:00 o günkü ders programına göre)

Spor hemen sonrası
500ml elma suyu ve bal yada bazen jelibon

Spor sonrası 20-30dk (17:00-19:00 civarı)
Hazır 100gr döner ve lavaş ya da light yağı süzülmüş ton balığı 2 konserve (104gr). İkiside 500ml elma suyuyla beraber (bunu yanlış mı yapıyorum)

Akşam geç saatlerde (22:00 civarı) de atıştırmalık ürünler süt, havuç vs.

Sorularım:
Bu programı nasıl iyileştirebilirim neleri doğru neleri yanlış yapıyorum
Bazı günler geç uyumak durumunda kalıyorum 02:00-03:00 civarı. Haliyle acıkabiliyorum akşam atıştırmak için neler yiyebilirim protein karbonhidrat hangisini almalıyım yada almamın zararı ne olur
Çoğu zaman 12:00 gibi kalkıyorum ve sabah öğünüm haliyle sekteye uğruyor bunu nasıl çözerim ne yapmam gerekiyor
Yulaf ezmesini nerede kullanacağıma karar veremiyorum salon hocam ara öğünlerde kullanmamı söyledi fakat pek uyamıyorum sizce ne yapmalıyım

Yaşım 20
Boyum 195
Kilom 98
Şuan bu görünümdeyim:
123 (1).jpg

Karın bölgemi eritmek vücut yağ oranımı düşürüp kas gelişimimi artırmak daha fit toplu bir görünüm istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı