ScriptKiddie
Üye
Sabah:
1 tam olmak üzere 4 yumurta beyazı
50 gr yağsız lor
1 tatlı kaşığı bal
Ant. 2-3 Saat Önce
200 GR Patates
Ant. Hemen Sonra:
bir avuç Kuru Üzüm
1 adet kuru incir
Ant. Sonra Eve Geldiğimde
100GR Prinç veya Makarna
Akşam Yemeği
Evde Ne pişerse
pilav mutlaka yerim.
Yaterken
100Gr yağsız Lor
Bunlara ek olarak elimde whey amino asid ve casein var arkadaşlar.
sabah 8-13 arası dershanedeyim ve çıkar çıkmaz salona gitmem lazım akşam eve yetişmek için.
antreman 14:00 da başlayp 15:00 da bitiyor. evde 16:00 da oluyorum. 18:00 da falan akşam yemeğini yiyiorum.
ton balığı tavuk göğsünü düzenli olarak yiyemiyorum açıkçası, nadiren alıyorum. öğrenciyiz sonuçta
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:31 ----------
ayrıca ant. olmadığı günler sabah , eve gelince, ve akşam yemeği olarak tüketiyorum.
1 tam olmak üzere 4 yumurta beyazı
50 gr yağsız lor
1 tatlı kaşığı bal
Ant. 2-3 Saat Önce
200 GR Patates
Ant. Hemen Sonra:
bir avuç Kuru Üzüm
1 adet kuru incir
Ant. Sonra Eve Geldiğimde
100GR Prinç veya Makarna
Akşam Yemeği
Evde Ne pişerse
pilav mutlaka yerim.
Yaterken
100Gr yağsız Lor
Bunlara ek olarak elimde whey amino asid ve casein var arkadaşlar.
sabah 8-13 arası dershanedeyim ve çıkar çıkmaz salona gitmem lazım akşam eve yetişmek için.
antreman 14:00 da başlayp 15:00 da bitiyor. evde 16:00 da oluyorum. 18:00 da falan akşam yemeğini yiyiorum.
ton balığı tavuk göğsünü düzenli olarak yiyemiyorum açıkçası, nadiren alıyorum. öğrenciyiz sonuçta

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:31 ----------
ayrıca ant. olmadığı günler sabah , eve gelince, ve akşam yemeği olarak tüketiyorum.