Merhaba arkadaşlar daha önce den de bb yapmış dım baya bir aradan sonra yeniden başladım 1hafta kadar oldu 1.84 boy 87kg idim 85 şuan amacım zayıflamak değil vücut geliştirip yağlı bölgelerdeki yağları atmak beslenme programım söyle
kahvaltı(12-13) arası
1 tam 2 yumurta beyazı 2 3 yemek kaşığı kadar lor peyniri 1 kağse yulaf ezmesi
(15 16) her zaman değil acıkırsam
1tabak brokoli haşlaması yada bulgur pilavı ve 100 gram kadar haşlanmış tavuk göğsü
(17 18) 1 tabak dolusu haşlama yağsız tuz sus makarna 150 gram kadar ızgara tavuk göğsü
19 spor
spordan sonra 1saat içinde 200 gram kadar ızgara göğs 3 4 kaşık kadar lor peyniri %100 meyva suyu
hemen hemen böyle besleniyorum neler eksik neler fazla size göre hiç yağ şeker tuz kullanmıyorum ve birde spordan 30dk önce l-carnite yemeklerden önce cla kullanıyorum yorumlarınız için teşekkürler.
kahvaltı(12-13) arası
1 tam 2 yumurta beyazı 2 3 yemek kaşığı kadar lor peyniri 1 kağse yulaf ezmesi
(15 16) her zaman değil acıkırsam
1tabak brokoli haşlaması yada bulgur pilavı ve 100 gram kadar haşlanmış tavuk göğsü
(17 18) 1 tabak dolusu haşlama yağsız tuz sus makarna 150 gram kadar ızgara tavuk göğsü
19 spor
spordan sonra 1saat içinde 200 gram kadar ızgara göğs 3 4 kaşık kadar lor peyniri %100 meyva suyu
hemen hemen böyle besleniyorum neler eksik neler fazla size göre hiç yağ şeker tuz kullanmıyorum ve birde spordan 30dk önce l-carnite yemeklerden önce cla kullanıyorum yorumlarınız için teşekkürler.