Beslenme Programım nasıl ?x?x?

Arkadaşlar kendi kafamda bir beslenme programı düşündüm.Fikirlerinizi almak istedim.

Saat:06:00
Sabah Kahvaltısı : 30 gr. Lor Peyniri , 1 Haşlanmış Yumurta , 3 Zeytin , 100 Gram Yulaf Ezmesi

Saat:9:30
Öğün arası : Elma

Saat:12:00
Öğlen: 3 Tam Tahıllı Ekmek Dilimi , 5 zeytin , 1 Kase Yoğurt , Marul , Domates..

Saat:15:00
Öğün arası : Muz ve Elma

Saat:18:30
Akşam Yemeği : Büyük bir tabak Salata (Ağırlı Marulda herzaman ama içerisinde Marul , Roka , Domates , kırmızı lahana) Limonlu , 1 Kase Yoğurt ,Çorba ve Ana Yemek (Pilav,Makarna,Bulgur,Kuru Fasulye , Haşlanmış Tavuk , Ispanak vbz)Yani ne yemek olursa 1 tabağı aşmadan yiyorum.Aslınsa sebze ağırlıklı beslenmek isterdim genelde ana öğünde ama sebze küçüklüğümden gelen bir yemek isteğimi öldürüyor benim.

Saat 20:00 Antremanım

Saat 21:30
Yatmadan 2 Saat önce : Portakal Suyu , 20 tane badem..

Hergün en az 4,5 litre su tüketmekteyim.
Ayrıca bu beslenme programımı 1 haftadır devam ettiriyorum , daha 1 ay sürdürmeyi planlıyorum.Programda arada bi değişenler Akşam ana öğün , sebzeler ve meyveler başka pek değişen birşey yoktur.

Sizce bu programda hatalı yönler neler?
Tavsiyeleriniz neler ?
Sizce daha iyi bir program olması için neler eksilmeli veya eklenmeli?

bu seferde ben fikrimi soyliyim :) meyvelerde bana gore hata var ozellikle muzda. daha hafif meyveler tercih etmeni oneririm.

:) Muz zaten fazla yemiyorum şekerli olduğu için.4 haftada 1 haftanın için kullanıyorum muzu :) Elma genellik veya havuç 3-4 tane.

Back
Yukarı