Beslenme programım (yorumlarınızı bekkliyorum)

15 yasındayım boyum 1.80 64 kiloyum 2 aydan beri fitnesa gidiyorum protein olarak günde 2 yumurta 2 bardak süt ve 250 gram tavuk gögsü yiyorum sizce bu yeterlimi yorumlarınızı bekliyorum

yaşına göre iyi bu yaşlarda ne yesen sana yarar,biraz makarna,pilava yüklen.

15 yasındayım boyum 1.80 64 kiloyum 2 aydan beri fitnesa gidiyorum protein olarak günde 2 yumurta 2 bardak süt ve 250 gram tavuk gögsü yiyorum sizce bu yeterlimi yorumlarınızı bekliyorum

Size bir öneride bulunayım . 250 gr tavuk göğsünü 1 öğünde tüketmek yerine 3 veya 2 öğüne dağıtabilirsiniz gr. olarak bölün 1 öğünde 125 gr tavuk göğsü ve 1 kase pilav yiyin . Bu şekilde hem kaliteli karbonhidrat ve protein vede çok öğün yemiş olursunuz

MErhaba. ben spora daha dün başladım. imkanlarım doğrultusunda kendime bir program hazırladım. yani ancak param ve imkanlarım buna el verir. hatta bu programa uyamadığım günler bile olacaktır.

Antreman günleri

Sabah(07:00)= 3 yumurta akının içine yulaf ve 1 dilim light peynir koy karıştır. Omlet yap.

10:30= 4 tane badem,4 tane fındık,4 tane fıstık

Öğlen(12:30)=normal yemek. Ama azar azar

14:00=yulaf ve süt karışımı

18:00= haşlanmış patates ve tavuk göğsü ( veya 2 tane haşlanmış yumurta veya ton balığı)(hangisi varsa)

19:00(eve gidince)(antremandan 45-50dakika önce)=elma veya muz veya 1 kase light yoğurt(hangisi varsa). Varsa makarna ile ye.

Antremandan biter bitmez= meyve suyu

Eve gelince(antremandan 1 saat sonra)=tavuk göğsü veya ton balığı(hangisi varsa) ve makarna(mutlaka protein ağırlıklı beslen)

Back
Yukarı