TheBlack_D-D_
Üye
Arkadaşlar bu sporu 3-4 ay kadar yapmıştım ancak sınavlardan dolayı çok programlı çalışamadım ve beslenmeme dikkat edemedim, ee dolayısı ile istediğim sonuca varamadım ve sporu 1,5-2 aylığına bıraktım. 2 hafta önce yeniden başladım bu sefer mümkün olduğunca dikkat etmeye ve disiplini bozmamaya çalışıyorum. Bunun için önce kendime bir beslenme programı çıkarmakla başladım. Amacım vücudumdaki yağ oranını azaltarak bir yandan da hacimlenmek. (Yağ yakarak hacimlenmenin, normal hacimlenmeden daha yavaş ve zorlu bir süreç olduğunun farkındayım.)
Beslenme programım şu şekilde :
Kalkış :
2 kaşık bal + lor peyniri
Yarım saat sonra kahvaltı :
3 yumurta beyazı + 1 tam yumurta(Pişmiş), yanında zeytin, beyaz peynir vs.
Ara öğün(Sabah ile öğlen arası) :
Bir kase tam tahıllı buğday gevreği (Sütle birlikte tabii ki.)
Öğlen(Aynı zamanda antrenmandan önce oluyor.) :
2-3 haşlanmış tam patates, 100-200 gr tavuk göğsü
Antrenmandan sonra:
1 bardak meyve suyu veya 500 ml powerade (ikisi de olmadığı takdirde 2 kaşık bal alırım) + 100 gr lor peyniri
30 DK - 45 DK kadar sonra:
200 gr civarı tavuk göğsü
Akşam yemeği:
Tavuk göğüslü salata (tavuk göğsü 200 gr civarı gelir heralde)
Son öğünüm yatmadan 1,5-2 saat önce:
1 meyve tabağı(İçinde mevsimine göre 2-3 çeşit meyve. Örn şuanda : Kiraz ve kayısı)
Bu şekilde bir günümü tamamlıyorum. Bazenleri haşlanmış patates yerine pilav yiyorum. Ancak genelde bu şekilde. Ne dersiniz bu program hedefim için uygun mudur? Tahminlerinizi, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum...
Beslenme programım şu şekilde :
Kalkış :
2 kaşık bal + lor peyniri
Yarım saat sonra kahvaltı :
3 yumurta beyazı + 1 tam yumurta(Pişmiş), yanında zeytin, beyaz peynir vs.
Ara öğün(Sabah ile öğlen arası) :
Bir kase tam tahıllı buğday gevreği (Sütle birlikte tabii ki.)
Öğlen(Aynı zamanda antrenmandan önce oluyor.) :
2-3 haşlanmış tam patates, 100-200 gr tavuk göğsü
Antrenmandan sonra:
1 bardak meyve suyu veya 500 ml powerade (ikisi de olmadığı takdirde 2 kaşık bal alırım) + 100 gr lor peyniri
30 DK - 45 DK kadar sonra:
200 gr civarı tavuk göğsü
Akşam yemeği:
Tavuk göğüslü salata (tavuk göğsü 200 gr civarı gelir heralde)
Son öğünüm yatmadan 1,5-2 saat önce:
1 meyve tabağı(İçinde mevsimine göre 2-3 çeşit meyve. Örn şuanda : Kiraz ve kayısı)
Bu şekilde bir günümü tamamlıyorum. Bazenleri haşlanmış patates yerine pilav yiyorum. Ancak genelde bu şekilde. Ne dersiniz bu program hedefim için uygun mudur? Tahminlerinizi, yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum...