Beslenme Programımla ilgili Yardım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Salonda antrenörün bel ve göbek çevremde bulunan yağlanmayı eritebilmek için uyguladığı kardiyo programına göre kendi kendime şöyle bir beslenme programı çizdim. Eksik gördüğünüz bir şeyler varsa ekleyin lütfen.

Sabah: Kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, 2 dilim tavuk jambon, 1 dilim salam, yarım domates, 1 dilim tam buğday ekmeği(yada çavdar) ve süt.
Öğlen: 2 dilim tam buğday ekmeği(yada çavdar), çorba, bulgur pilavı(haftada bir pirinç veya makarna) , yoğurt veya cacık
Akşam: Light ton balığı salatası veya maydanozlu yoğurt ve bir avuç badem yada fındık.

Bunun dışında şeker kesinlikle tüketmiyorum. Günde en az 5 litre su içiyorum ve yarım şişe idmandan önce, yarım şişe de sonra olmak üzere yağ yakıcı kullanıyorum.

Size sorum ben idmanlardan önce ve sonra 1 er adet muz tüketiyorum. Bu zararlı olur mu? Ek olarak bu etinin form ürünlerinden ara sıra tüketmemde sıkıntı olur mu?

gayet iyi ama ara öğünde kullan ve 3 saat aralıklarla yemek ye ana öğünden 1.30-2 saat sonrada ara öğün yap mesela 9.00 kahvaltı 10.30 ara öğün 12 öğlen yemeği gibi

Programınız kötü.
İşlenmiş gıdalardan uzak durun. Jambon-salam vb. hayatınızdan çıkarın, içerdiği sodyum size büyük oranda engel olacaktır.
Öğünlerinize kaliteli protein ekleyin: Tavuk, kırmızı et, hindi, balık gibi.

Bence de kotu. Tek tek degerlendirmek mumkun degil. Yani sunu cikar sunu ekle diyemeyiz. Birseyler var ama temel olarak yanlis.

Arkadasin dedigi gibi protein diye islenmis gidalar yemeniz dogru degil. Bu sporu yapmasaniz bile salam sosis vs ne yiyin nede ailenize yedirtin. Vucut sagliginiza zararli.

Baklagil yok. Sebze yemegi, meyve yok. Kibrit kutusu kadar peynir. Vallahi salam sosis yiyeceginize rahat rahat peynir yiyin daha iyi.

Forumda ve internette beslenme ile ilgili cok sayida baslik var. Bunlari okuyarak eksiklerinizi daha iyi kapatabilirsiniz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Programınız kötü.
İşlenmiş gıdalardan uzak durun. Jambon-salam vb. hayatınızdan çıkarın, içerdiği sodyum size büyük oranda engel olacaktır.
Öğünlerinize kaliteli protein ekleyin: Tavuk, kırmızı et, hindi, balık gibi.

Sadece kahvaltıda tüketiyorum jambon, salam gibi ürünleri. Aslında kilom çok değil sadece göbek ve bel kısmında aşırı yağlanmam var. Bu arada akşam yemeklerinde tavukta yiyorum eklemeyi unuttum. Keza öğle yemekleri iş yerinde ağırlıkla sebzelerden oluşmakta.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı