Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkürler ...definasyon programi yapiyorum beslenmem nasil eklemem gereken bişi varmi deneyimli kişiler cevap verirse sevinirim
sabah :5 yumurta beyazi bir sarisi arti bir dilim tam tahilli ekmek üstüne parçaçikli fisti ezmesi sürüp yiyorum arti 5 gram glutamine ve calcium c vitamini
bir saat sonra:5 tane optimum amino 2222 ve muz
öğle yemeği :160 gram light ton baliği
1 buçuk saat sonra: 125 gram meyveli yulaf ve 500 gram ligt süt
1 saat sonra: 5 amino asit optimum amino 2222
akşam: 3 parça tavuk göğüs ve bir tabak lapa
spor öncesi:2 doz gaspari superpump
spor sonra:1 buçuk doz gaspari myofusion ve 5 gram glutmaine
arti 1 elma ve bir kivi
bir saat sonra :bir avuç yer fistiği
gece yatmadan 2 adet zma
günde 3 litre su arti 2 küçük bardak şekersiz çay ve 1-2 soda içiorum arti 2 tane milk thistle karaciğer koruyucu aliyorum.....6 gün antrman yapiyorum yaklaşik 1 buçuk 2 saat sürüyor sormak istediğim arada 6 tane daha yumurta beyazi yiyimmi?üreden korkuyorum çünkü bi kere yükseldi bu beslenme yeterlimi 6 yumurta eklimmi yada başka eksiğim varmi?
Boy:190
kilo:86
yağ orani :100de 16
kol:36.5 şişik:39.5
göğüs :106
bel :91
omuz:130 (yanliş hatirlamiyorsam)
şimdiden teşekkürler
sabah :5 yumurta beyazi bir sarisi arti bir dilim tam tahilli ekmek üstüne parçaçikli fisti ezmesi sürüp yiyorum arti 5 gram glutamine ve calcium c vitamini
bir saat sonra:5 tane optimum amino 2222 ve muz
öğle yemeği :160 gram light ton baliği
1 buçuk saat sonra: 125 gram meyveli yulaf ve 500 gram ligt süt
1 saat sonra: 5 amino asit optimum amino 2222
akşam: 3 parça tavuk göğüs ve bir tabak lapa
spor öncesi:2 doz gaspari superpump
spor sonra:1 buçuk doz gaspari myofusion ve 5 gram glutmaine
arti 1 elma ve bir kivi
bir saat sonra :bir avuç yer fistiği
gece yatmadan 2 adet zma
günde 3 litre su arti 2 küçük bardak şekersiz çay ve 1-2 soda içiorum arti 2 tane milk thistle karaciğer koruyucu aliyorum.....6 gün antrman yapiyorum yaklaşik 1 buçuk 2 saat sürüyor sormak istediğim arada 6 tane daha yumurta beyazi yiyimmi?üreden korkuyorum çünkü bi kere yükseldi bu beslenme yeterlimi 6 yumurta eklimmi yada başka eksiğim varmi?
Boy:190
kilo:86
yağ orani :100de 16
kol:36.5 şişik:39.5
göğüs :106
bel :91
omuz:130 (yanliş hatirlamiyorsam)
şimdiden teşekkürler