Beslenme sorunum- 1 ay sonra definisyon

EdgeVII

Üye
Selamlar, 7aydır aralıksız lifting yapıyorum,şu anda 73 kiloyum boyum 170 yada 172, benim hedefim haziran başında definisyona başlamak ama bu kadar beklemelimiyim bunuda danışmak istiyorum, haziran başını beklersem 75 e çıkıp definisyona girmeyi planlıyorum,şu anki halim resimde (soğuk vücut)

Şimdi birde şöyle birşey takıldı aklıma, şu anda karbo ve protein alımı yüksek özellikle karbo alımı. Karbonhidratı yavaş yavaş hazirana kadar azaltıp mı gitmek daha iyi olur,yoksa şu anki gibi bol carb-yeterli prot ve yağ şeklinde mi gitmeliyim.
Ha 73 ha 75 diye düşünüyorum artık ve bir an önce definisyona girme hevesi içindeyim, kaldı ki 1 ay sürede 2 kilo alsamda ne kadarı kalıcak ki vücutta? Onunyerine proteini yine yeterli hatta 2-2.5 katı alıp belki 1-2kg tartıda aşşağı inip definisyona gireyim?
Çok kafam karıştı o yüzden resimde ekledim, önerilere açım

Eklentiler

• a1.jpg
    a1.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 481
  • a3 (1).jpg
    a3 (1).jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 472
  • a3 (2).jpg
    a3 (2).jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 448
  • a4.jpg
    a4.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 473
Hahaha jinekomasti? Komik :) gözlerine baktırmalısın bence.
Buna bulk deniyor? Zaten definisyon 1 ay sonra giriceğimi belirtmişim sanırım bu sporla ilgin alakan bilgin yok boş boş yazıyorsun.

arkadaşımm vucüt yapın benim önceki yapımla çok uyuşuyo. şimdi jinekomastiyi filan boşver. göğüslere takılma. hedef belli yağ yakımını başlamalısın.bence vucut ağırlıgına oranla protein oranını dediğin gibi 2-2.3 arasında yükselt.karbonhidratı kademeli olarak azalt. haftada bir 50 gram pirinç azaltabilirsin. kas yakmadığını anlayana kadar çek ondan sonra sabit karbonhidrat.tuz şeker un tamamen sıfır olmalı.light ekmek filan deme.kahvaltıda mutlaka yulaf.kardiyoda çok fazla parçalama kendini. sadece uzun ağırlık antremanı bile güzel sonuç verir.ama kardiyoda mutlaka yapmalısın.başarılar.=)

kardio şart böyle cok yaglı gozukuyorsunuz kas gozukmuyor

kardiyoo kesinlikle şartt aynenn katılıyorumm.ama ağırlık antremanıylaa da mükemmle sonuçlar alırsınn bencee. yaza doğruu kardiyoyoo daha fazla ağırlıkk ver bence.. şimdii sıkı ağırlıkk antremanıı düşükk yoğunluklu hııt cardio işini görücektirr:D

Başlık kitlenirse sevinirim, okuma bilmeyen yada okuduğunu anlamayan arkadaşlar var aramızda.
Cardio yapmalımıyım diye sormadım ben,zaten cardio yapıcağımı belirttim 1 ay sonra,neyse.
Kilit lütfen.

tabi burada uygulayacagın diette önemli karbonhidratı düsürüceksen yavas yavas basla indirmeye birden kesersen dayanamazsın sürekli krizler yasarsın o yüzden karbonhidratı ağır ağır indir kesin sonuc istiyorsan diyetinin ilerleyen dönemlerinde karboyu sabah kahvaltısında ve antreman sonrası al sebze agırlıklı beslen meyveyi sabah ve öglen tüket aksam yemeginde karbonhidrat tüketme protein oranını kas yıkımını en aza indirmek icin yüksek tut imkanın varsa protein tozu destegi al ve antreman sonrası 15-20 dk of günlerde 25-30 dk cardio yapmaya calıs kolay gelsin

definisyonn demişsin de arkadaşımm benim okumam yazmam gayet iyi teşekkür ediyorumm. fotolara baktım ama müsabık durmuyosun. definisyon diyetlerinde yağ miktarının bir müsabıkta ne kadar oynadığını biliyomusn? yapman gereken diyet ukalalık değil...!

hahaha bide millete sporla ilgin alakan yok demişin :) suan kastan çok yağ var vücudunda definasyona girde yarı yarıya küçülsün vücudun :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bide kendi fotolarını koyunda görelim 25cm kollarla yazdığınızdan eminim,neyse neden kitlenmiyor bu konu anlamış değilim.. Ağzı olan konuşuyor ;)

Dostum ne diye parlıyorsun anlamış değilim. Kimsenin seninle bir alıp veremediği yoktur diye düşünüyorum. Bizim orada "yağ"a "yağ" derler. Belirtilmiş ki; beslenmeye bu kadar kafa yoracağına yağları yok et. Bunun için de kardiyo gerek. Beslenme konusunda da karbonhidrat alımını kademeli olarak azalt, proteini aynı şekilde arttır. Yağdan uzak dursan iyi edersin.

İyi çalışmalar...;)

Back
Yukarı