Beslenme ve Antrenman Önerisi

Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir foruma üyeyim. 3 yıl kadar vücut geliştirme ile uğraştıktan sonra yaklaşık 4 sene ara verdim. Buna bağlı olarak kilom arttı,vücudum da değişiklikler oldu. Ancak şimdi tekrar başladım.
Spor salonundaki diyetisyen yağ ve kas kütlesinin ölçümü için bir kaç şey yaptı ve çıkan sonuçta 72 KG KAS , 24 KG YAĞ olduğunu söyledi vücudumda.
Dediğine göre kas oranım gerçekten fazla imiş. Kardiyo ve doğru beslenme ile ağır çalışmadan yıpratmadan diyet yap vücudun eski halini alır dedi.
Sizlerin önerisini alabilir miyim?
Kardiyo en sevmediğim şey. :( Ama 20 dakika koşu bandı ve yürüyüş parkurunda 4 km kadar yürüyorum.
Kas kütlemi koruyup şekillenmek için ne önerirsiniz. Ağırlığa devam mı:)

Hocam ağırlığa devam et.
Kardiyo ve karın kası çalışmayı cidden sevmiyorum.
Yarışmacı bir kişiden duyduğum kadarıyla bana bacak çalış oldukça kalori yaktıracaktır demişti yağ yakmak istediğim zamanlarda full body şeklinde çalışıp haftada 3 gün falan bacak çalışıyordum çok rahat kilo verdim, tavsiye ederim.

Hocam ağırlığa devam et.
Kardiyo ve karın kası çalışmayı cidden sevmiyorum.
Yarışmacı bir kişiden duyduğum kadarıyla bana bacak çalış oldukça kalori yaktıracaktır demişti yağ yakmak istediğim zamanlarda full body şeklinde çalışıp haftada 3 gün falan bacak çalışıyordum çok rahat kilo verdim, tavsiye ederim.
Zaten tüm mesele yemeği kesmekte

Back
Yukarı