Beslenme ve cinsel hayat hakkında soru ?

arkadaşlar ben protein tozu ve amino asit kullanıyorum 80 kiloyum 1.80 boyum var günde 180-200 gr protein tüketiyorum öğünlerde 40 40 ... gr protein alıyorum .. kendimi tutamayıp mastürmasyon yapıyorum cogunlukla.. acaba vücuttaki proteinler gidermi tamamen ? çok etkisi olurmu ? antreman günlerinde yapmıyorum ....

hmmm...

o zaman forumda bu konuda açılan milyon tane topicleri okumanı ve bir daha da arama yapmadan konu açmamanı tavsiye edicem sana...

off günlerinde pek bişi olmaz çalıştıgın günlerde ise ayrı bir yordugu için fazla efer sarf edersin off günlerine denk getirmeye çalış proteini yakacagını sanmıyorum öyle kolaylıkla :)

çok saolun arkadaşlar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:10 ----------

Hepsi gider,ölür bitersin,yakında kasların erimeye başlar,kasların organından çıkar gider.

sanada tşekkürler kardeş sanada birgün bu şekilde dalga gecilir ozaman anlarsın.

kaç kez yaptığını söylememişsin...her gün yapıyorsan vg den bir şey bekleme bence.haftada en fazla 3.. 2 e indirmeye çalış

saçmalayacağınıza yardımcı olsanıza!. adam yardım istemiş.. demekki bulamamış link.

asıl saçmalık sen ve senin gibi ne forumda ne de internette arama yapmadan "armut piş ağzıma düş"çülere yapılan nromal muamalede...

arama yapmazsan saçmalık bulursun, arama yaparsan aradıklarını...

Bak abicim öyle düşünmeden konuşma. Burdaki kimse araştırma yapmadan konuşmaz. Demekki araştırma yapmayı biliyoruzki hepimiz burdayız.. Öyle sen yazmassan o yazmazsa kimse kimseye yardımcı olmazsa yön göstermezse forumun ne anlamı kalır?
Adam aramış, bulamadım linki yazmış. Sen o 2 cümlelik mesaj yerine cvp yazsan ya da linki bulup koysan bi yardımcı olsan nasıl olur?

Son düzenleme:
Yaw masturbasyonu abartmayın böyle ne protein gitmesi 10gr gram spermde 200gr protein olucak değil ya !! Ayrıca protein atılımıda ne oluyor?

Arkadaşım bir problem yaratmaz fazla abartmadığın sürece.Fazla masturbasyon insanda yogunluk düşüncelerde yogunluk ve stres yapıyormuş.Önemli olan psikolojidir.İnsanın psikoloji nasılsa hayatıda o seyirde gidiyor.3gunde 1 demişsin bu oran çok normal sana güzel bir rahatlama sağlar ve kafanı dağıtır prolem yok.

bytarik06 arkaşımada teşekkür ediyorum.

SAVAS74 madem herseyde günlerce araştırma yapıcaz neden yeni başlayanlar bölümü var? Lütfen insanlara tepki göstermek yerine konu ile alakalı yazılar yazalım.Konuyu dağıtmaktan başka birşey değil.

Son düzenleme:
ooo gençlere açıklama yükümlülüğümüz oldu, yeni başlayanlar bölümünün sebebi bile sorulmaya başlandı

azıcık mantık
azıcık çalıştırın şu kafaları
azıcık
fazla değil
görün ki yeni başlayanlar orda kendi gibi yeni başlayanların problemlerini görebilir onlara göre topic açmadan ordaki konuları okuaybilir diye anlayın yahu
herkes her kafasına estiğinde topic açmasın diye olduğunu görün
yanağımda sivilce çıktı diye yüzbin tane topic olmasını enellediğini görün
göremiyorsaız kendinize internet eğitimi alın
alın ki burda da bir elekten geçirilsin
herkes her aklına estiğinde en saçma sapan konularda sorular soramasın
forum kirlenmesin
önce araştırsın
araştırmayı öğrensin
gerekirse günlerce araştırma yapacaksın genç arkadaşım
burası size hizmet verme yeri değil.
burası bilgi yeri, sen arayacaksın...
aradığın bilgiyi ÖNCE SEN bulacaksın
sen spermlerinin peşindeysen bunu cümle aleme cahilce sormayacaksın gideceksin önce araştıracaksın...
internetle doğan gençlere böyle şeyler söylemden anlamıyorlar

senin gibiler bunları normal kabul ediyorlar
o kadar alışmışlar ki her sorulduğunda cevap verilmesine
google it genç arkadaşım google it...

konuyu dağıtan birisi varsa hala "araştırmamayı savunan" kimselerdir...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:02 ----------

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/masturbasyon-t2162.html?t=2162&highlight=masturbasyon

yahu forumda masturbasyon kelimesini bile arayamayan insana daha ne desem hiç bilmiyorum...

yazık çok yazık

sadece muhalefet etmeyi becerdiğini sanan -aslında onu bile beceremeyen- insanlar topluluğu geliyor...

Son düzenleme:
Back
Yukarı