beslenme yeni başladım

Sa beyler ben bu spora yeni başladım 3 gün üst üste gittim adaptasyon süresiymiş 1 gün felan dinlendim programa geçtik 1. gün omuz sırt kol çalıştık 2.gün ise bacak ve karın çalıştık şimdi sormak istediğim ben zayıf olmama rağmen zamanında kilo alıcam diye bilinçsiz beslenmemden dolayı yağlandım kilo aldım ama sadece yağ olarak 1.75 boy 50 kilodan 61 e çıktım bilinçsiz beslenme ve yağlanmadan benim kalçam zayıf olmama rağmen tamam biraz yağlandımda bu kadar yağlanmadan olmamıştır heralde yağlanma kemikleri büyütmez veya genişletmez etki etmez heralde adı üstünde yağ kalça kemiğim genişledi çıkıntılı oldu hafif göbeğim çıktı yoksa kalça kemiğim öncede geniştide benmi dikkatli bakmadım acaba bide 3 tane bacak hareketi var leg press leg extension bi hareket daha vardı galiba popoyu dolgunlaştırıyodu adını unuttum hocama bacak çalışırsam dahada genişlemesin ben üçgen vücut istiyorum dedim hocamsa çalış bacak kalça çalışman lazım dedi geniş çıkıntılı bir kalça acaba zamanla erirmi yada üçgen bi vücuda sahip olabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum bugünde beslenme programı yazdı hocam kilo alıcam bu sefer clean bulk la üçgen bi vücuda sahip olabilirmiyim sizce bu kalçayla haftada 4 gün antrenmanım var 2 gün omuz sırt kol 2 günde bacak karın felan lütfen bilgili arkadaşlar sorularımı cevaplayabilirse çok sevinirim.
Q2MEyj.jpg
[DOUBLEPOST=1530643348][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1530644200][/DOUBLEPOST]ve beyler sizce önce bu belimde ve kalçamdaki yağlarımı yakıym 61 kiloyum ama biraz yağlıyım bilinçsiz beslenmeden dolayı yoksa kas kütlesiyle önce şekil alıp vücudumu mu hacimlendiriym

Son düzenleme:
Back
Yukarı