Beslenme

Kahvaltı :2 yumurta haşlaması 2 sarısıyla, pekmezli süt , kaju ve badem (ama bunu öğlen veya ant sonrasıda alabiliirim kara vermedım ama 1 haftadır sabah yiyorum kahvaltıda), 10 zeytin , 2-3 dilim tam bugday ekmegi..
Öğlen: kepekli makarna vs bulgur pilavı vs baklagiller vs sebze + 1 tane tam bugday arasında ton balıgı maydonozlu bundan 1 saat sonra antremana gidiyorum 3-4 gibi..
Akşam: Baklagiller vs sebze(hepsi) bazen balık oluyor bazen et ekmek yemiyorum..
kahvaltıdan sonra 1 lt su , öğleden sonra 1 lt su , aksamdan sonra 0,5 lt su.
Antreman yaptıgım günler ant öncesi yani öğlen yemeginden sonra 0,5 lt su , antermanda 1 lt su , antreman sonrası 1 saat içinde 0,5 lt toplam 2 lt antreman günleri 5 ay fitness yapıcam amacım zatyıflamak 10 15 kilo fazlalım var ve biraz fit durumuna gelebilmek suan 3 gün zorlanmamak ve sakatlanmamak için. ama 2,5 aydan sonra 4 gün yapıcam veya 2 aydan sonra.. Aksam dan sonra yatana kadar ki zamanda 1 ekşi elma yiyorum bide kahvaltıdan öğlene kadar olan sürede 1 ekşi elma yiyorum yani ara öğün.
Uykum 8 saat. Antreman sonrası ise yulaf ezmesi ve şekersiz meyveli yogurt bide + 1 muz.

Sence kilo verirmiyim ve ne zamanda veririm ve eksigim varmı konu acma sebebim eksiklerimi bulmak ve öneri almak önerilere acıgım.

yediklerini yag karbonhidrat protein olarak gram cinsinden yaz. yas, boy ve kilonu yaz, haftalik antremana ne kadar zaman ayiriyorsun yaz. sonra yorum alabilirsin.

yaş 16 boy 1,80 kilom 90 haftalık 3 saat 3 gün ama 4 gün yapmayı planlıyorum ayrıyeten kum torbasında çalışıcam yediklerim yukarıdakiler hangısı protein hangisi karb ve gramını bilmiyorum ama yediklerim yukarıdakiler

Back
Yukarı