respect2us.23
sayfam hakkında ve fizik tedavi hakkında bir iki bilgi vereyim size öncelikle fizik tedavi mesleğinde hastalıkların yüzde 45 50 civarı beslenme yanlışlıkları nedeniyle oluşur en bilindik hastalıklardan birini örnek vereyim fıtık %95 kilolu hastalarda ve hamilelerde (göbek nedeniyle postür bozukluğu) görülür biz bu hastalara öncelikli olarak zayıflamaları gerektiğini söyleyerek diyetisyene yönlendiririz sayfamın ismi de bu nedenle fizik tedavi ve beslenme sayfam hakkındaki yanlış biligilere gelecek olursak 160'A yakın paylaşım yapılmış ve bunların yaklaşık yüzde 50 si bilimsel araştırmalara dayanıyor (bilimsel araştırmalar bile bazen çürütülebiliyor) geri kalan yüzde 50 lik kısımda ise genel geçer bilgiler yer almaktadır onun dışında yanlış bilgiler mevcut demişsiniz ve örnek vermişsiniz 1. örneğiniz kahve meselesi 1.5 saat önce içilmeli demişsiniz (muhtemelen 1.5 saat sonra etki ettiği için demişsinizdir) yalnız bazı doğal profesyonel sporcuların antremanları uzun sürdüğü için bu kişilerin önerisi 30 dk önce kahve alımı yapıp antremanın başlarında zaten enerjik oldukları için başında değilde değilde sonlarına doğru kahvenin etkisinden yararlanıp 2 saatlik antreman boyunca enerji seviyesini hep aynı düzeyde tutmak için bu şekilde bir yol izliyorlar ...
2. örneğinizde ise hamilelerde zayıflık konusunu eleştirmişsiniz buna açıklık getirmek gerekirse hamilelerin hamilelikten önceki kilosuna gelmelerinden bahsetmiyoruz bunu herkes anlar gereksiz fazla kilo alımından bahsediyoruz ve hamilelikte egzersizin önerildiğini herkes biliyor ayrıntıya girmeyeceğim kaynak isterseniz bunu size link olarak atabilirim ... (fit ekran doktor ismail can blok sitesinde ayrıntılı anlatılıyor.) başka yanlış paylaşımlar gördünüzmü bilemiyorum ama yüzde 99 işe yarayan bilgiler olduğuna inanıyorum. gerçekten yanlış bilgiler olmuş olsa bile diğer instagram sayfalarıyla kıyasladığımızda en iyi sayfalardan biri olduğuna inanıyorum ve 1 senelik sayfa bugune kadar bir çok kişinin spor hocaları yüzünden (bazı hocalar tabiki) kandırılmamasını parasının (suplemen piyasası) (bütün suplemente karşı değilim bu arada) cebinde kalmasını sağladığım için mutluyum ve bir çok teşekkür aldım . saygılar...