Beslenmem çok iyi fakat hocam bana kızdı

ersevinn

Üye
Arkadaşlar süper bir beslenmem var. Yağ yakma sürecindeyim skiny fatım,
Günlük:

150 Gr. Pilav
250gr. Tavuk göğsü
150gr samon 200Gr.patates
,500gr salata
sabahta 4 yumurta 1 tam diğeri beyaz.

Fakat bugün yağmurda dışardaydım 2 saat ders verince çok üşüdüm ve 2 kase çorba içtim belamı belledi.diyetini bozdun baştan başlayacaksın 6 ay bozmak yok demedim mi? Bişey olur mu arkadaşlar yani 2 kase mercimek çorbası yani . Ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar süper bir beslenmem var. Yağ yakma sürecindeyim skiny fatım,
Günlük:

150 Gr. Pilav 250gr. Tavuk göğsü 150gr samon 200Gr.patates,500gr salata sabahta 4 yumurta 1 tam diğeri beyaz.

Fakat bugün yağmurda dışardaydım 2 saat ders verince çok üşüdüm ve 2 kase çorba içtim belamı belledi.diyetini bozdun baştan başlayacaksın 6 ay bozmak yok demedim mi? Bişey olur mu arkadaşlar yani 2 kase mercimek çorbası yani . Ne yapmalıyım.
Bu kadar hayatı kendine zindan etmeye gerek yok.

Kardeşim bir şey olmaz sen hocaya he de geç ama fazla katı bence ekstrem bir durum olmuş

beslenme matığını kafanda oturttuğun zaman bu tarz günlük/haftalık/aylı kaçamakları çok fazla kafaya takmaman gerektiğini anlarsın. 1 öğünde yaptığın farklılığı diğer öğünlerde telafi edebilirsin yada bir günde yaptığını diğer günlerde. mantık kalori açığı oluşturmak bunu günlük ve haftalık olarak planlamak en mantıklısı 1 öğünde alman gerekenden fazla kalori aldıysan diğer öğünlerde telafi et. bir günde fazla aldıysan haftanın diğer gününde telafi et
örneğin günlük 2000kcal haftada 14000kcal yapıyor.
3 öğün besleniyor olsan ortalama 650-700kcal yapar bir öğünde 1000kcal aldıysan diğer öğünlerini 500kcal düşür. bir günde 2500kcal aldıysan diğer günlerini 1700-1800 kcal e düşür . kendi programını kendin takip et hesaplamanı yap .hiç kimseninde sana kızmasına ve motivasyonunu düşürmesine izin verme . hayat senin hayatının kilo vericem diye hayatını yaşanmaz bir hale sokma . beslenmeni diyetini sürdürülebilir bir düzene sok. umarım amaçların doğrultusunda istediğin yerlere gelirsin. şimdiden başarılar

Back
Yukarı