Beslenmem çokmu sıkıntılı?

Merhaba öncelikle,
Ben kendimi bildim.bileli yumurtadan nefret ederim ama zorunda olduğum için 1 tane zorda olsa yiyorum. Herneyse konumuza dönelim ben size beslenmemi paylaşsam bana yardım edebilirmisiniz? Çok sevinirim.
Sabah
1 yumurta
50-100 gram yulaf süt karışımı
Domates-Salatalık
1-2 saat sonra buda okula denk geliyor 1 veya 2. Temefüs
Bir kaşarlı tost ve ayran yiyip eve felene kadar aç kalıyorum
Spordan 1.5 saat önce felan tavuk pilav yiyorum genelde gene 1-2 bardak ayranla
Spordan sonrada tavuk pilav, tonbalık , makarna, yeşil mercimek yiyorum ve başkada bişey yemiyorum
Belimde ve karnımda yağlanma var fazla olmasada yağ oranım %14.6 ben bunu 10-12 arasına çekmeye çalışıyorum.
Beslenmem kötümü kötüyse önerebilceğiniz şeyler varmı?
Normalde sabah kaltgımda ve spordan sonra whey proteinde alıyordumda bitti o yüzden almıyorum şuanlık
Belin en kalın yerini ölçtüğümde 84 çıkıyor en az 70-74 e çekmek istiyorum

10 santimlik bi bel inceltmek ciddi anlamda dile kolay diyebileceğimiz bişey
şimdi sadece beslenmeni atmışsın ama kendin hakkında çok bilgi vermemişsin, boyun kilon yaşın veya bi tane fotoğraf bırakırsan eksiklerin de görülür daha detaylı bir bilgi verilir
bana soracak olursan bu beslenme form korumak açısından güzel ama diyet açısından o kadar da iyi değil

şimdi sadece beslenmeni atmışsın ama kendin hakkında çok bilgi vermemişsin, boyun kilon yaşın veya bi tane fotoğraf bırakırsan eksiklerin de görülür daha detaylı bir bilgi verilir
bana soracak olursan bu beslenme form korumak açısından güzel ama diyet açısından o kadar da iyi değil
16 yaşına giriyorum cuma
1.70 boyum var
63 kiloyum
Haftada 3 gün full body diğer günler belk karın yapıp kardiyoya giriyorum[DOUBLEPOST=1493795883][/DOUBLEPOST]
Cidden dediğin kadar kolaymı belimdeki ve yan karnımdaki o yağ çıkıntısını yok etmek istiyorum

değil diyecektim onu eklememişim kusura bakma :)
yani dile kolay yani 10 santim cidden zor
170 boya 63 kilosun
kardiyo ve düzenli antreman yapıyorsun
şu kahvaltın güzel ama okul saatinde salatalık elma gibi bişeyler tercih etsen margarinle yapılmış ekmek arası tost çok sağlıksız ve yağ tutacak bişey
abur cubur şekeri hayatından atman çok iyi bir şey
okul yemeği gibi bişey varsa pilav tavuk sporcu için herhangi bir şey onlardan yesen çok daha iyi olur
hayatında hiç yeşillik yok günde bi maydanoz bi roka olsun birazcık yeşillik ekle hayatına
akşam yemeğinde güzel örneğin 12de uyuyorsan saat 9 dan sonra bişey yememeye özen göster
beslenmen güzel birazcık oynamalara ihtiyacı var sadece
onun dışında düzenli spor kardiyo da yapıyormuşsun tahminen 2 aya falan incelir o bel

değil diyecektim onu eklememişim kusura bakma :)
yani dile kolay yani 10 santim cidden zor
170 boya 63 kilosun
kardiyo ve düzenli antreman yapıyorsun
şu kahvaltın güzel ama okul saatinde salatalık elma gibi bişeyler tercih etsen margarinle yapılmış ekmek arası tost çok sağlıksız ve yağ tutacak bişey
abur cubur şekeri hayatından atman çok iyi bir şey
okul yemeği gibi bişey varsa pilav tavuk sporcu için herhangi bir şey onlardan yesen çok daha iyi olur
hayatında hiç yeşillik yok günde bi maydanoz bi roka olsun birazcık yeşillik ekle hayatına
akşam yemeğinde güzel örneğin 12de uyuyorsan saat 9 dan sonra bişey yememeye özen göster
beslenmen güzel birazcık oynamalara ihtiyacı var sadece
onun dışında düzenli spor kardiyo da yapıyormuşsun tahminen 2 aya falan incelir o bel
Çok teşekkürler ama okulda maalesef öyle bi şansım yok eskiden yarım paket galeta ve elma alıp geliyordum olmadı tekrsr öyle yapıcam.
Şimdide tost yiyorum yapacak bişey olmadığı için düzenli spor yapıcam hedefim için tatlıyı bıraktım ama canım çok istiyor
Haftada 1 çikolata bana çok zarar verirmi veya 1 bisküvi[DOUBLEPOST=1493799560][/DOUBLEPOST]
Çoban salatası yiyorum hergün yeterli değilmi

Çok teşekkürler ama okulda maalesef öyle bi şansım yok eskiden yarım paket galeta ve elma alıp geliyordum olmadı tekrsr öyle yapıcam.
Şimdide tost yiyorum yapacak bişey olmadığı için düzenli spor yapıcam hedefim için tatlıyı bıraktım ama canım çok istiyor
Haftada 1 çikolata bana çok zarar verirmi veya 1 bisküvi

haftada eğer sadece bir tane yiyorsan bir zararı olmaz onu ödül gibi düşün mesela kendine de ki belim atıyorum 1 santim incelsin veya 2 kg veriyim bi ödülüm olsun diyipte yiyebilirsin
veya mesela her pazar kendine ödül günü şeklinde yap her pazar abartmadan sadece bi tane markette gözüme takılan ilk şeyi yiyeceğim gibi diyebilirsin
şekere olan tutkunu da yoğurt yulafının içine tarçın atarak giderebilirsin tarçın şeker aşkını biraz köreltiyor tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1493799682][/DOUBLEPOST]ah salata yiyorsan tamam vitamin de alman lazım sadece protein karbonhidrat ile sporcu olmaz :)

haftada eğer sadece bir tane yiyorsan bir zararı olmaz onu ödül gibi düşün mesela kendine de ki belim atıyorum 1 santim incelsin veya 2 kg veriyim bi ödülüm olsun diyipte yiyebilirsin
veya mesela her pazar kendine ödül günü şeklinde yap her pazar abartmadan sadece bi tane markette gözüme takılan ilk şeyi yiyeceğim gibi diyebilirsin
şekere olan tutkunu da yoğurt yulafının içine tarçın atarak giderebilirsin tarçın şeker aşkını biraz köreltiyor tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1493799682][/DOUBLEPOST]ah salata yiyorsan tamam vitamin de alman lazım sadece protein karbonhidrat ile sporcu olmaz :)
Gerçekten çok teşekkür ederim cevapların için bu beslenmeme mümkün olduğunca uyucam. Tavsiyelerin benim için çok önemli bunuda ayrıca söylemek istedim iyi forumlar

Back
Yukarı