Beslenmem hakkında.

ImTheOne

Üye
Arkadaşlar merhaba 21 yaşındayım ve öğrenciyim,buna bağlı olarak da mecburen dışarıda yemek yemek durumunda kalıyorum.
Beslenmem şu şekilde

ANTRENMAN GÜNLERİ

Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak süt

Kahvaltı

4 yumurta beyazı 1 tam yumurta 2 yemek kaşığı lor peyniri 1 dilim yağsız peynir ve 1 kaşık zeytinyağı ile omlet.
1 domates 1 salatalık
1 kase yoğurt + yulaf ezmesi karışımı
5-6 adet siyah ve yeşil zeytin
Yeşil çay.

Ara Öğün
1 adet eti form kepekli bisküvi ve yeşilçay (okulda olduğum için malesef pek alternatifim yok)

Öğle
250 gram tavuk eti yanında yeşil salata ve ayran ile birlikte

Öğle yemeğinden yaklaşık 3-4 saat sonra salonda antrenman yapıyorum,antrenmana gitmeden önce 1 ufak yağsız süt ve antrenman bitiminde 1 adet ufak yağsız sütü muz ile birlikte içiyorum.

Akşam
Izgarada veya fırında yağsız pişmiş Biftek,tavuk göğsü veya somon fileto
1 domates 1 salatalık
5 adet yumurta beyazı
Karışık yeşillik

Akşam yemeğinden sonra yeşil çay içiyorum eğer tekrar acıkırsam 5-6 adet badem ve ceviz içi yiyorum.
Yatmadan önce de 1 büyük bardak süt içiyorum.
Buna ek olarak gün içinde bolca su tüketiyorum ve mutlaka 1 meyve yemeye çalışıyorum.
Antrenman yapmadığım günlerde sadece akşam öğünüm farklı,et yerine farklı şeyler tüketiyorum ve akşam öğünümde yumurta beyazı olmuyor.

Sizce beslenme programım nasıl,eksileri ve artıları var mı varsa nelerdir ? Tüketmeyi ihmal ettiğim veya fazla tükettiğim besinler var mı ? Yorumlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim herkese... :)

antrenman yapmadığın günlerde sadece akşam öğünü farklı demişsin, yani her gün öğle vakti 250 gr tavuk ve kahvaltıda aldığın yumurta ve sütten gelen protein değerleri gayet güzel bence

Back
Yukarı