Beslenmem nasıl sizce arkadaslar?

BodyEser

Üye
SABAH:
YULAF SÜT KARIŞIM
LOR PEYNİRİ
DİET EKMEGİNE DOMATES PEYNİR ZEYTİN (0 ŞEKER İÇEREN EKMEK TAM ADINI BİLMİYORIM )
BAZ GÜNLER YUKARDAKİ SANDVİÇ YERİNE 4 YUMURTA BEYAZI YİYORUM

ÖGLEN :
TAVUK GÖĞÜS
PİRİNÇ PİLAV LAPAYA YAKIN ŞEKİLDE
BROKOLİ

AKŞAM ÜSTÜ (ANTREMANDAN 2-3 SAAT ÖNCE)
TAVUK GÖĞÜS VEYA TON BALIK
PİLAV
BROKOLİ

ANTREMANDAN HEMEN SONRA
2 MUZ

ANTREMANDAN 1 SAAT SONRA
TAVUK GÖĞÜS
PİLAV VEYA MAKARNA
FIRINDA PATATES
MUZLU SÜT

YATMADAN ÖNCE
LOR PEYNİRİ

ARKADASLAR ABİLER 1 GÜNLÜK BESLENMEM BUDUR TABİ GÜNDEN GÜNE YEMEKLERDE DEİŞİKLİK YAPICAM AMA GENELDE BU
GRAM LARINI YAZMADIM BULK VEYA DEFİNASYON DÖNEMİNE GÖRE AYARLICAM ONLARI

BU TARZ BESLENMEYE BASLAYALI 2 HAFTA OLDU İLK ZAMANLAR SABAHLARI HAZIRLAMAK ZOR GELDİ AMA KAFAYA TAKTIK Bİ KERE BIRAKMAK YOK
AYRIYETTEN YEMEKLERİ GECEDEN HAZIRLAYIP DİĞER GÜN İÇERİSİNDE YESEK BESİN DEĞERLERİNDE OYNAMA OLURMI??

SUPLEMENT KULLANMIYORUM İLERDE DURUMA GÖRE KULLANABBİLİRİM

ŞİMDİ SİZDEN BESLENMEM LE İLGİLİ İYİ VEYA KÖTÜ VEYA DÜZENLEMELERİNİZİ BEKLİYORUM

ŞİMDİDEN TŞK BODYFORUM TR.

tam degerlerini bilmedigim icin ciddi bir sey diyemem ama, bence karbo biraz fazla olmus protein eksik kalmis gibi. Bence sabah yumurtayi her gun ye ve hatta arttir biraz derim.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tam degerlerini bilmedigim icin ciddi bir sey diyemem ama, bence karbo biraz fazla olmus protein eksik kalmis gibi. Bence sabah yumurtayi her gun ye ve hatta arttir biraz derim.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kilo başına 2 gr protein ve 3gr karbo yiyorum karb ne gibi fazla olmus değerler yerinde bence ?

Yumurtayı arttır, yumurtanın amino asit dizilimi fazlasıyla iyi, tavuktan falan daha iyi.Yumurta sağlıklı bir seçim, ben sabahları 7 tane haşlıyorum.Maddi sıkıntı yaratırsa "ki o kadar fazla yaratacağını sanmıyorum bu spor hafiften maddiyat isteyen bir spor sonuçta" yeme, ama her türlü sabah en az 3 tane haşla 1 tam diğerlerinin beyazlarını ye.

Yumurtayı arttır, yumurtanın amino asit dizilimi fazlasıyla iyi, tavuktan falan daha iyi.Yumurta sağlıklı bir seçim, ben sabahları 7 tane haşlıyorum.Maddi sıkıntı yaratırsa "ki o kadar fazla yaratacağını sanmıyorum bu spor hafiften maddiyat isteyen bir spor sonuçta" yeme, ama her türlü sabah en az 3 tane haşla 1 tam diğerlerinin beyazlarını ye.
Onun haricinde beslenme iyimi? Bu şekilde beslenerek yumurtayıda içine kattıgım zaman gelişmemek için bir neden kalmaz heralde ?

Genetiğine bağlı olarak yağlanma yapmıyorsa sıkıntı yok.Ancak pilav ve makarna dışında kompleks karbonhidrat ve tavuk dışında bitkisel proteinde tüketebilirsin faydası olacaktır.

Onun haricinde beslenme iyimi? Bu şekilde beslenerek yumurtayıda içine kattıgım zaman gelişmemek için bir neden kalmaz heralde ?

2 muz yerine 1 muz ye, yeterince vitamin alıyorsun zaten.Şeker alırsın çok yersen, bu da yağlanmaya sebep olur.
Hem neden antrenman sonrası hemen yiyorsun? 30 dk bekle, sonra 1 muz ye tavuğunu ye patates yeme, muzlu süt içme, Pirinç pilavı yerine Esmer pirinç-Bulgur-Mercimek-Nohut-Kurufasulye tercih edebilirsin.Makarna iyi, ama abartma.Ha kepekli ise ye, yine de abartma.
Her gün ton balığı yeme, haftada bir yada 2 haftada bir, içinde cıva var.
Ve deneyerek göreceksin, baktın kilo veriyorsun arttır biraz kaloriyi.Baktın kilo alıyorsun düşür biraz, besinlerden %5-%10 kısarak.Denemeden bilemezsin.
Hem tavuğu da abartma, günde 500 gram falan tavuk ye-et ye ama abartma.Proteinin fazlası yağ yapar.
Yağını da düzgün al, zeytinyağı ye mesela gerekli bir şey 2 yemek kaşığı yiyorum ben bir günde.

2 hafta sonra işe başlayacagım ögle yemegi saat 1 de fakat daha sonra mola yok birdahaki ögünümü ancak saat 6 da yiyebiliyorum çok fazla zararı olırmu sizce bu durum ?

Back
Yukarı