Beslenmem sizce nasil ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EFE_57
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EFE_57

Üye
Merhaba arkadaslar son 2 3 haftadir beslenme konusunda sikintilarim var. 59 kg ile basladim bu spora 8 aydir yapiyorum suan 70kgim. 2 3 haftadir da 70kg da kaldir bir ilerleme yok. Beslenme programimi yazmak istiyorum nerede yanlis yapiyorum acaba ?

Sabah
3 4 adet haslanmis yumurta beyazi
Yulaf+1 ad. Muz(bazen muzsuz)+sut shaker yapiyorum
Is yerine geldigimde de ekmek arasi tarzi domates peynir yiyorum.

Oglen
Mecbur is yerine gelen ana yemekli 4 cesit menuden yiyorum.

Ara ogun
Saat 4 gibi 1 tabak pilav
Bazen 1 ad. Muz vb. meyve

7gibi spora gidiyorum spor sirasinda scivation xtend iciyorum. Spor sonrasi ise 3 olcak hardline pro gainer aliyorum.

Spordan sonra

Eve geldigimde 150 200gr kadar tavuk pisirip yiyorum.

Rutin bu sekilde beslenmem acaba nasil kilo alimimi tekrar arttirabilirim ?

karbonhidrat olarak ne ekleyebilirim ki akşam tavuğun yanına ?
birde kullandığım supplementler haricinde vitamin takviyesi de almam gerekir mi ?

Merhaba arkadaslar son 2 3 haftadir beslenme konusunda sikintilarim var. 59 kg ile basladim bu spora 8 aydir yapiyorum suan 70kgim. 2 3 haftadir da 70kg da kaldir bir ilerleme yok. Beslenme programimi yazmak istiyorum nerede yanlis yapiyorum acaba ?

Sabah
3 4 adet haslanmis yumurta beyazi
Yulaf+1 ad. Muz(bazen muzsuz)+sut shaker yapiyorum
Is yerine geldigimde de ekmek arasi tarzi domates peynir yiyorum.

Oglen
Mecbur is yerine gelen ana yemekli 4 cesit menuden yiyorum.

Ara ogun
Saat 4 gibi 1 tabak pilav
Bazen 1 ad. Muz vb. meyve

7gibi spora gidiyorum spor sirasinda scivation xtend iciyorum. Spor sonrasi ise 3 olcak hardline pro gainer aliyorum.

Spordan sonra

Eve geldigimde 150 200gr kadar tavuk pisirip yiyorum.

Rutin bu sekilde beslenmem acaba nasil kilo alimimi tekrar arttirabilirim ?[/quot
Öğle yemeğinde kendin tavuk pilav yapsan daha iyi olur bence karb. Iyi ama protein eksik kalmış sanki

Hocam iyi bir kilo almışsın bunun cevabı basit aslında yediğin yemek yetmiyor demektir vücut daha fazla istiyor .

Back
Yukarı