cengozy
Üye
Evet arkadaşlar kendi günlük beslenmemi sizlerle paylaşacağım yanlış bir şey varsa söyleyiniz şuan hacim dönemideyim ve son bir ay daha böyle gideceğim.Yaş=17 Boy=184 Kilo=103-104. 1.Öğün
10 yumurta beyazı 1.5 büyük fincan yulaf ,yeşil çay,sade kahve ve bir muz.
2.Öğün
Whey ile bir fincan yulaf karışımı shake ve bir muz
3.öğün
200-300 gr ton balığı yada somon ve bir kase beyaz pirinç yada kepek ile sandviç yapıyorum
4.Öğün
300 gr kırmızı et(antrikot-kıyma) ve yine bir kase lapa pirinç ve haslanmis sebze
5.öğün
300 gr haslanmis tavuk ve pirinç yada haşlanmiş patates
6.öğün
Genelde yatmadan önce keçi lor peyniri ile yükleme yaparım ama bazen baska bir seyde olabilir ant öncesi ve sonrasini yazmadim bu arada genelde pirinç ölçmek olursa günde 1.5-2 su bardağı yerim.Ve bazen daha fazla meyva yediğimde oluyor.
10 yumurta beyazı 1.5 büyük fincan yulaf ,yeşil çay,sade kahve ve bir muz.
2.Öğün
Whey ile bir fincan yulaf karışımı shake ve bir muz
3.öğün
200-300 gr ton balığı yada somon ve bir kase beyaz pirinç yada kepek ile sandviç yapıyorum
4.Öğün
300 gr kırmızı et(antrikot-kıyma) ve yine bir kase lapa pirinç ve haslanmis sebze
5.öğün
300 gr haslanmis tavuk ve pirinç yada haşlanmiş patates
6.öğün
Genelde yatmadan önce keçi lor peyniri ile yükleme yaparım ama bazen baska bir seyde olabilir ant öncesi ve sonrasini yazmadim bu arada genelde pirinç ölçmek olursa günde 1.5-2 su bardağı yerim.Ve bazen daha fazla meyva yediğimde oluyor.