beyaz adam
Üye

selam arkadaşlar
ismim sinan
boy 183 kilo 80 yaş 17
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bestmodel dedi:Valla vücut çok ii
Ama yaş 17 değilde 30 gibi duruyor![]()
4ayda 33kg kas kütlesi yapma fikrini bence aklından atmalısın.İmkansız bir rakam.Bu arada karasan ve diğer arkadaşlarla bu konuyu daha önce tartışmıştık istersen biraz araştır.Ama başladığı zamandan beri sanırım 10kg kas kütlesi yapmış gibi görünüyor arkadaş.Bide üst göğüs biraz boş gözüküyor.Köprücük kemikleri açıkta kalmış.Onları da örtmelisin.Bu arada hafta da kaç gün çalışıyorsun?zagortenay dedi:5 ayda 20 kilodan fazla aldım . Muazzam yağlandım.Bel oldu 95.Kür falan yok.Kütle artışı insanın hoşuna gidiyor tabi.Yağlı yada kaslı.herneyse.Karasanın araştırmaları iyi gördüğüm kadarıyla.Coleman , Cutler falan kür dönemlerinde off sezonlarda ne kadar hacimleniyor.?Bir araştırsaya?Yada tıp bilgisi olarak ilerlemiş arkadaşlar var.Panzehir gibi.Bu arkadaşı zan altında bırakmadan 1 senede sadece kas olarak 33 kg kürsüz alınabilirmi?Hadi 1,5 sene olsun ki ben 3 seneyede razıyım.Bu arkadaşa karşı kesinikle güvensiz bir yaklaşımım yok.Ama 33 kg muazzam bir kütle.bu artışı bende isterim.Özelden msj atarsa da sevinirim.Bu arkadaşın GH seviyesi doğal olarak hala süper salgılanıyordur diye kafamdan olaya mantıklı bir çözüm üretmeye çalıştım ama profesyonellerde ergen bir insanınki kadar hatta daha fazlası gh hormonu alıyor.Ama arkadaşı tebrik ediyorum.Bu sürede böyle bir gelişim.Bence günlük tutup yaptıklarını not etsin.Bize ve diğer body tutkunlarına çok faydalı olur.
Bende olmamış çok kötü olmuş gibi bişey sölemedim ki karasan!Tabiiki zamana ihtiaç var.Şimdi burada yorumları kendi vücuduma göre mi yapmalıyım ki?Sadece yorum yaptım şimdi benim köprücük kemiklerim kapanana kadar kimseye bu yönde yorum yapamayacak mıyım?Ters algılandıysam affola herkesten...Sadece oralar da dolarsa gerçekten mükemmel bir görüntü çıkacak ben onu anlatmaya çalışmıştım...Karasan dedi:17 yaşındaki adama köprücük kemiklerin açıkta kalmış demen enteresan adrenalinshot, zaten kas kütlesi yeni yeni oturuyor, göğsüne cok iyi kütle eklemiş, yavaş yavaş üst taraflarda dolacak.
Senin şuanda üst göğsün tamamen dolmuş, köprücük kemiklerin kapanmış durumda mı?
70 kilo civarında oldugunu varsayarsak,kapanmış olması imkansiz gibi bir sey, yaniliyor muyum?
Demek istediğim bazı şeylerin oluşması için zamana ihtiyaç var.
sadece yanlış anlaşılmak istemedim.onun yaşında biri olarak gerçekten zor bir dönem gelişmek ve kilo almak açısından kilo almayı o aşmış durumda zaten iş gelişimi hızlandırmaya geldi...Gerçekten genetiği iyi bir arkadaş.başarılar diliyorum...Bide resimlerde vücut gerçekten ufalıyor.Orada gördüğünüzden çok daha iyi bir vücuda sahip bundan emin olun.Poz vermek bu sporun en önemli yanı unutma bu arkadaş musabık olmaya hazırlanıyor.Başarılar diliyorum...daha detaylı ve çeşitli fotoları bekliyorum.Bide soğuk fotolarıda koyarmısın acaba...Karasan dedi:Elbette baskalarını elestirmek icin mukemmel olmak zorunda değiliz, demek istediğim sey, bazı seyler zamanla ve sırayla olur.
16,17 yasinda bir vucudun nasil olacagini en iyi senin bilmen lazim, cunku sende o yastasin, Arnold'in bile, ki kendisi gercekten cok yetenekli oldugunu hepimizin kabul ettigi ve 17 yasinda dianabol kullanmaya baslamis bir adam, 17 yasinda ust gogus gelisimi henuz baslamisti.
Sadece bunu hatirlatmak istedim, uzerine konusulan vucut +20 yaslarda ve 2-3 sene bu isin icinde olan bir vucut degil, ust gogsunu iyi calis, koprucuk kemigini kapat demek kolay ama o yasta bu hemen mumkun mu, bunu dusunmek lazim.