Beyler bi yardım edermisiniz yulaf hakkında

beyler ya şu yulafı bi yiyemiyorum sütle beraber yapıyorum sonrasında bekletiyorum yumuşasın die ama un gibi ağzıma bi tat geliyo hepsini çöpe atıyorum bildiğiniz güzelleştirmek için tadını tarif varmı lütfen yumurtalı tarifi yazmayın ondada attım hepsini

Ben de eskiden sütle karıştırırdım tadı kötü oluyor.Şu an yulafı tabağa sütü bardağa koyuyorum.Bi kaşık yulaf,üstüne bi fırt süt.Efsane oluyor.

Muzla yapılan birkaç tarif gördüm memnum kalan arkadaşlar var bi araştır istersen.Ben yulafı rondoda toz şekline getiriyorum yumurta ve light kaşar ilede karıştırıp omlet yapıyorum ben o şekilde rahatça tüketebiliyorum

Muz + Yulaf Blender karıştır böylede güzel oluyor isteğe bağlı süt ekleyebilirsin. Şuan Muz mevsimi gelmediği için bal+yulaf+süt ile karıştırıyorum.

Üstüne sevdiğin bi tane meyve doğra tadını daha çok beğeneceksin. Bi de belki aldığın yulaf markası da kötü olabilir eti lifafin tadı bana göre diğer markalara göre daha iyi hem lif oranı da yüksek ben eti lifafif yiyorum sana da tavsiye ederim

Dostum sana bağımlısı olabileceğin bir tarif veriyorum.
100 gr yulaf
1.5 veya 2 bardak süt
1 yemek kaşığı bal yada biraz daha az
1 avuç ceviz
1 avuç üzüm kuru
Bunu ye sonra yorumda bildir tadını :)

Back
Yukarı