Beyler Body + Boks yapıyorum Whey protein aldım sizce ne yararı olur

Whey protein 4 gündür kullanıyorum antremandan önce sütle sonrasında suyla iciyorum ve buna göre bi beslenme yazdı hocam
eskıden yumurta sayısı 6ydı sımdı 2 oldu :D
Nese yazaym
Kahvaltı :
2 adet ymrta biri sarılı yenecek
100 gr tussuz az yağlı peynir / lor / cökelek
Yesillik
Ögle / akşam :
200gr tavuk / Köfte / Yogurt 3ünden biri secilecek
Makarna 4-5 kasık / pilav / bulgur 3ünden biri secilecek
3-4 Sebze tanesi bide veya bol salata
Tuz ve şeker kesinlikle yasak bol limon sirke serbest
Body programımda gayet iyi
YAŞIM : 17
KILOM : 74
Boy :180
Body başlıyalı düzenli olarak 1 hafta oldu sizce kaslar ne zaman görünür iyice ortaya cıkar gene kol var ama tam vücud istiyrum whey protein normalinden kac kat cıkarır yani onu soruyorum

Kardeşim aynısını bende yapmak istemiştim ama hoca bi öneride bulundu boks yaparsan vücudunu yeterince dinlendiremez ve body de geri kalırsın dedi body e dewam et vücudu tam otutturunca hem boks hemde body yaparsın dedi ....

Protein tozu normalinden daha fazla kat çıkartmaz, normalde olması gereken neyse o kadar çıkartır. Tozu almadan önce forumu biraz araştırsaydın, yalnızca besin takviyesi olduğunu bilirdin. Eğer daha iyi, daha çabuk gelişirim mantığı ile aldıysan sana tek getirisi hayal kırıklığı olur. He protein tozun olmadan beslenmeni dört dörtlük yapamıyorsanda aldıysan, elbetteki artısı olur ama ben şimdi günlük beslenmemden 200 gram tavuk çıkartıp, 2 ölçek protein tozu eklersem, hiç bir hareket olmaz. Vücut geliştirmenin yanında boks yapman gelişimini biraz yavaşlatacaktır. Buda aklında olsun.

ne yapacağına iyi karar ver...eğer konu " müsabıklıksa " ikisinden birini seçmen gerekir...hele , boks müsabakası konu ise "vg "yi unut...ancak, "vg -müsabığı "isen arada bir" boksu ,kardiyo ,stretch vb " ek spor niyetine yapman olabilir...

elmalar ile armutlar , ancak "hobi "kapsamnında karıştırılabilir ,ama "müsabıklık " kapsamında " dikkat!!!...)

herkese cevapları icin cok teşekkür ederim forumu yararlı buluyorum
Ama ben boksu bırakmam boks bayadır yapıyorum bodye başlayalı 2 ay oldu 2 ayda 12.5 kilo verdim fl cradio sonra protein aldım işde ve beslenmeyede uyuyorum smdi body yapıyorum body + boks sizce vücudum şekil alırmı ? 2 aya kendini belli edermi ?

Kardeşim adamlar sana vg + box zor olur dior sen hala 2 aya vücut kendini belli edermi diosun hem 2 aya o iş zor zaten en azından 5- 6 ay geçmesi lazım vücudun kendini elli etmesi için.

Back
Yukarı