BFTR Shaker stok sınırı...

aynı cevabı bende beklıyorum . daha once kullanmıstım cok hosuma gıtmıstı ne yazıkkı kapagı kayboldu ve tum ıslvı bıttı. onun yerıne baska dandık bı marka aldım hıc hosuma gıtmıyor. sızı stoklarıda takıp edıorum ama hıc gelmıyor

sadece meraktan soruyorum. BFTR olması şart mı? Piyasada çeşit çeşit shaker var. Ayrıca yanında shaker hediyeli whey proteinleri de var. Örn. Ultimate

sadece meraktan soruyorum. BFTR olması şart mı? Piyasada çeşit çeşit shaker var. Ayrıca yanında shaker hediyeli whey proteinleri de var. Örn. Ultimate

Piyasada çeşit çeşit shakerların olduğunu ben de biliyorum. :) BFTR'den çok şey öğrendim ve onun logosunun olduğu shakerı kullanmak benim için önem taşır.

ben aslında ılk basta urunu alıp memnun kaldıgım ıcın tekrar bundan ıstıyorum . daha sonra kullandıgım shakerler hıc hosuma gıtmıyor

Shakerlar bildiğim kadarı ile ithal edildi..tekrar bu prosedürün yapılması gerkiyor anladığım kadarı ile..net cevabı Despo verecektir..

Evet,

Shakerlar ithal edilmişti. Zaman alabiliyor, ilerleyen zamanlarda tekrardan olması mümkün. Ancak yakın zamanda büyük ihtimalle en azından shaker olmayacağını üzülerek belirteyim..

Herkese ilgisinden ötürü teşekkürler.

Back
Yukarı